Front-End розробник



  • 20 000 грн

Про курс

Обсяг курсу: 112 годин / 45 занять (5,5 місяців)
Заняття проходять з 19:00 - 21:30
Форма навчання: офлайн / онлайн
Оплата можлива частинами
Розклад затверджується перед стартом

Курс «Front- End Розробник» відповідає міжнародним стандартам і як наслідок забезпечуєт високу якість навчання і працевлаштування кращих випускників. Після проходження курсу Ви будете готові до роботи в IT - компанії, а також зможете здати сертифікаційні тести.

Для вас працюють
тільки сертифіковані інструктори, які мають великий практичний і педагогічний досвід.

  • весь матеріал курсу - лекції, лабораторні, практичні роботи, тести та іспити, студенти проходять разом з інструктором.
  • система управління навчанням, в якій знаходиться весь навчальний матеріал, доступна студентам і інструкторам в режимі 24/7. З її допомогою студенти можуть легко повторювати матеріал, а інструктора управляти процесом і якістю навчання.

В курсі «Програмування FrontEnd» розглядаються:

  • принципи взаємодії між клієнтом і сервером,
  • робота ADOBE PHOTOSHOP
  • основні технології, які використовуються в даний час для розробки клієнтських web-додатків,
  • основні інструментальні засоби, що підтримують можливість створення web-додатків на основі згаданих вище технологій,
  • всі необхідні теоретичні аспекти програмування і розробки фронтенд додатки в контексті бекенда

Детальніше про курс

Після вивчення курсу: студент буде вміти створювати веб-сторінку за допомогою синтаксичних конструкцій мови HTML5, оформляти її за допомогою CSS, анімувати і додавати 3Dеффекти за допомогою CSS3, додавати динаміку сторінки за допомогою скриптів, написаних на мові JavaScript, робити її кросбраузерності і кроссплатформенной за рахунок адаптивності, отриманої від використання Bootstrap 3.

Особлива увага в курсі приділяється питанням взаємодії клієнтської частини програми з сервером з використанням технології Ajax, формату передачі даних JSON, а також підключення засобів взаємодії з ними (фільтр, сортування).

Практика і допомогу в працевлаштуванні: Студенти виконують велику кількість лабораторних і практичних робіт для закріплення матеріалу і вироблення практичних навичок програмування, верстки та дизайну.
На курсі «Програмування FrontEnd» Ви також дізнаєтеся, як скласти ідеальне резюме і пройти співбесіду в IT - компанії. Отримайте навички командної роботи, комунікації і методології роботи в проектах.

Main Academy сприяє працевлаштуванню своїх студентів в провідні IT-компанії. Нашими партнерами є більшість IT-компаній України. Компанії-партнери мають доступ до інформації про наших студентів та їх успішності.

Реєструйтеся на курс!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Albina,03.08.2022, 09:41
Занятия проходят фиксированно с 19:00 ? Время не меняется ?

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.