Інновації, навчальний центр

Бухгалтерський облік з нуля до Головного бухгалтера, BAS, M.E.Doc



  • 8 000 грн за курс (у групі)

Про курс

Бухгалтерський облік з нуля до Головного бухгалтера + BAS & M.E.Doc

Курс «Основи Бухгалтерського обліку з нуля до Головного бухгалтера + BAS & M.E.Doc» розрахований на тих, хто прагне стати спеціалістом у сфері фінансів та бухгалтерії. Це прекрасна можливість отримати якісні знання та навички в роботі з документацією, фінансовою і податковою звітністю, веденням бухгалтерського обліку. Наша авторська методика дозволить учням досягти нового рівня професіоналізму, адже курс передбачає не тільки теоретичні заняття, але і перевірку їх на практиці.

Під керівництвом наших досвідчених викладачів ви зможете освоїти сучасний підхід до ведення фінансової звітності. Пройшовши курси бухгалтерського обліку, ви також дізнаєтеся, як ефективно працювати в новому програмному забезпеченні, а також станете на шлях розвитку в фінансовій сфері, відкривши для себе нові можливості і знання.

Після проходження ви зможете контролювати фінанси і вести їх облік, як на власному підприємстві, так і на місці вашої роботи. Отримані знання допоможу швидше і якісніше виконувати робочі завдання. Крім того, в арсенал нових навичок додасться можливість ведення документації по операціях, що високо цінується на сучасних підприємствах.

Вартість навчання:

Група: 8 000 грн.

Індивідуально: 20 000 грн.

Термін навчання: до 64 годин

Група: 4 - 10 осіб (3 заняття по 2 години - будні, 2 заняття по 3 години в вихідні дні)

Індивідуально

Для ознайомлення детальної інформації натисніть за посиланням: https://innov.com.ua/kursy/bukhgalteriya/bukhoblik-holovbuh

Графік навчання:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.