Другі Київські курси іноземних мов

Арабська мова



  • 550 грн за заняття

Про курс

Об’єм курса: від 4 місяців

Час проведення: вечір

Другі київські курси іноземних мов пропонують навчальну програму з вивчення арабської мови, яка складається з 5 рівнів.

Кожен рівень вказує на відповідний ступінь сформованості мовленнєвої компетенції:

  • Початковий.
  • Елементарний.
  • Перший середній.
  • Другий середній.
  • Вище середнього.

Орієнтовна тривалість одного рівня - 32 заняття (4 місяці).

Зазвичай заняття проводяться 2 рази на тиждень, тривалість одного заняття – 90 хвилин.

Значне місце відводиться вивченню арабської мови на початковому етапі, що безумовно є закладенням міцного фундаменту, починаючи вже з першого рівня. Від самого початку курс включає в себе ознайомлення з прислів’ями, анекдотами, та мудрими висловлюваннями, аятами з Корану. Вивчаючи мову студенти знайомляться з ментальністю, релігією та історією арабського світу.

Заняття проводить професор лінгвістики Каїрського університету –доктор Нассєр. В процесі навчання використовуються аутентичні підручники з Єгипту, та особисті розробки для навчання іноземців арабської мови.

Арабська мова (اللغة العربية‎‎; al-luġa 'l-ʿarabiyya) є стародавньою та вічно живою, це - найпоширеніша семітська мова семіто-хамітської родини мов, якою розмовляють у західній Азії і північній Африці близько 240 мільйонів осіб (як рідною) та ще 50 мільйонів (як другою). Класичну арабську — мову Корану — обмежено використовують з релігійною метою мусульмани всього світу (загальна кількість 1,570 млрд осіб).

Арабська мова є офіційною та робочою мовою Генеральної асамблеї та деяких інших органів Організації Об'єднаних Націй (ООН); а також офіційною мовою всіх арабських держав. Крім того є однією з офіційних мов Ізраїлю, Чаду, Еритреї, Джибуті, Сомалі, Коморських островів та невизнаного Сомаліленду.

У навчальному процесі Другі київські курси іноземних мов гарантують:

  • Індивідуальний підхід до кожного слухача.
  • Аудіо- супровід занять.
  • Комунікаційна орієнтація навчання. ( Постійний розвиток та вдосконалення розмовної мови, починаючи з першого заняття.)
  • За результатами фінального тесту випускники отримують сертифікат в якому вказується загальна кількість академічних годин навчання та рівень комунікативної компетенції слухача.

Арабську мову порівнюють з океаном перлин. Поет Хафіз Ібрагімсказав:"Сутність цього океану пізнає лише той, хто поринає в його вивчення".

Додаткову інформацію Ви можете отримати

[відкрити контакти][email protected]

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.