12 років Work.ua Приховати банер
Опис курсу

Об’єм курса: 36 академ.годин

Час проведення: по узгодженню

У програмі:

  • Основи санітарії та гігієни в закладах громадського харчування.
  • Асортимент та технологія супів.
  • Технологія страв з овочів та грибів.
  • Приготування страв з м’яса, птиці та риби.
  • Гарніри та соуси. Салати.
  • Асортимент та технологія солодких страв.
  • Борошняні кондитерські та булочні вироби.

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар
Партнери сайту
YES, освітній центр
YES, освітній центр
Всі партнери | Стати партнером

Усі курси в Дніпрі, а також ВНЗ в Дніпрі, коледжі та технікуми в Дніпрі, репетитори в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, робота в Дніпрі

Зворотній зв'язок