Perfect-english

Польська мова для школярів і дорослих, онлайн та офлайн



  • 400 грн за заняття

Про курс

Заняття проводяться онлайн та офлайн. Більше інформації на сайті: https://perfect-english.org.ua/

Чому варто вивчати польську мову? 5 причин.

  • Менталітет. Польська мова дуже схожа на інші слов'янські мови. Також схожі менталітет та манера спілкування. І якщо Ви знаходитесь у пошуках мови, яка аналогічна Вашій рідній, то саме час вчити польську!
  • Творчість. Любителям польської літератури вивчення мови принесе безперечну користь. Адже занурення в атмосферу твору відбудеться швидше і глибше, якщо читаєте книгу в оригіналі, а не в перекладі.
  • Відносно рідкісна мова. Зараз людей, які володіють англійською, іспанською чи французькою, досить багато. А от тих, хто знає польську – набагато менше. Якщо врахувати, що економіка Польщі останнім часом успішно розвивається, то вивчення польської – це незаперечний козир для побудови чудової кар'єри.
  • Освіта у Польщі. Якщо Ви не хочете витрачати величезних сум на навчання, то чудовою ідеєю для Вас буде здобути польську освіту. Ціни тут доступні. Працювати Ви зможете, здобувши диплом бакалавра. Якщо у Вас вже є цей диплом, то Ви можете вступити до магістратури. Також чудовим є той факт, що Ваш диплом котируватиметься в країнах СНД та Євросоюзу. Знання польського необхідно для отримання карти поляка.
  • З користю собі. Остання причина пояснює, навіщо взагалі вивчати якусь іноземну мову. Часто володіння іноземним є важливим критерієм відбору на роботу. Мовні курси також підуть на користь Вашого саморозвитку. Володіючи польською, Ви зможете краще зрозуміти культуру та історію самої країни, познайомитеся із чудовою літературою та фільмами.

У нашому центрі можливі групові та індивідуальні заняття.

https://perfect-english.org.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.