Інновації, навчальний центр

Adobe Photoshop



  • 3 000 грн за курс (у групі)

Про курс

Курси Adobe Photoshop

Користувачі соцмереж, фотографи, графічні та веб-дизайнери - всі ці люди працюють з зображеннями і фото. Якісна картинка на сьогоднішній день дуже важлива для впізнаванності, підвищення продаж і успіху. Ключовим навиком, який допоможе створювати красиві зображення - це вміння працювати в графічних редакторах. Одним з найбільш підходящих для цього є програма Photoshop.

Наш навчальний центр надає можливість пройти курс «Photoshop», який відкриє для вас нові інструменти для редагування графічних файлів. Отримані знання знадобляться вам як для особистих цілей, так і для роботи в рекламній сфері, області графічного і веб-дизайну, друкарні, в просуванні соціальних мереж.

Досвідчені викладачі розкажуть вам, як працювати з різними видами і форматами зображень, які є можливості для ретуші, кольорові корекції, малювання в програмі Photoshop, як створювати макети. Теоретичні знання одразу перевіряються і закріплюються на практиці, так що ви зможете відразу перевіряти актуальність отриманих знань.

Комп'ютерні курси по вивченню Photoshop дають можливість ефективно працювати з графічними файлами, що дуже цінується роботодавцями в сучасних фахівцях.

Вартість навчання:

Група: 3 000 грн.

Індивідуально: 7 200 грн.

Термін навчання:

Група: 3 рази на тиждень по 2 години, загальний термін більше 3-ох тижнів.

Індивідуально: 3 рази на тиждень по 2 години, загальний термін 2-3 тижні.

Для ознайомлення детальної інформації натисніть https://innov.com.ua/kursy/kompiuterna-hrafika/photoshop

Возможный график обучения:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.