Опис курсу

Об’єм курса:

3-х денний курс в Києві.

Як приготувати власні сири в ресторані найвищої якості і за доступною ціною?
Майстер-клас по сироварінню від експерта з багаторічним досвідом власного виробництва.

Фета, Халумі, Качотта, Рікотта, Морбах, Моцарелла, Філадельфія ... - всі ці сири ви навчитеся робити на нашому курсі всього за 3 дні!

Кількість місць в групі обмежена!

Дізнайтеся більше: https://chefs-academy.com/kurs-po-syrovareniyu

Дату наступного курсу дізнавайтесь на нашому сайті

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Києві, а також ВНЗ в Києві, коледжі та технікуми в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві

Зворотній зв'язок