Planet of beauty

Масаж обличчя, шиї та зони декольте



  • 3 000 грн за курс

Про курс

Курси масажу обличчя

Переваги проходження курсів в Planet of beauty

Mи готові надати учням не тільки теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг - все це вже входить у вартість навчання. Ніяких додаткових вкладень.
  • Пріоритет практиці - ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людей. Ми піклуємося про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих і родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур - умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Докладний розбір всіх найбільш затребуваних послуг.
  • Консультування з просування власних послуг.
  • Можливість займатися в групі і індивідуально.

На курсах масажу обличчя і шиї в Planet of beauty Ви зможете навчитися виконувати всілякі варіанти цієї процедури. Це дозволить Вам бути майстром-універсалом, який здатний задовольнити навіть самі екстравагантні запити в масажі обличчя, шиї та зони декольте.

Крім того, під час навчання Ви дізнаєтеся, які матеріали краще використовувати, доглядати за красою і багато інших нюансів і тонкощів.

Крім проведення процедури, Ви навчитеся правильно пропонувати свої послуги, формувати ціну на масаж обличчя. Ці знання дадуть розуміння того, як стати успішним фахівцем і заробляти на своїй майстерності. Ретельно складені програми навчання стануть потужним підмогою для початківців фахівців.

Уміння тримати руку на пульсі і стежити за новітніми трендами - причина, по якій до нас приходять практикуючі майстри за новими корисними знаннями.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Щоб записатися на курс перейдіть за посиланням:

заявка на курс навчання

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Телефон: [відкрити контакти]+38(063)-596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Yulia Sereda,22.03.2018, 11:17
Прошла курс депиляции и бикини дизайна. Осталась очень довольна возможностью индивидуального обучения, занятиями только в удобное для меня время консультации и поддержку. Наталью Николаевну и Оксану за терпение ваше бесконечное и за отношение человечное, за полученный груз знаний, я сердечно Вас благодарю. Буду развиваться дальше. Всем рекомендую! :)

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.