Educator

Фізика, підготовка до ЗНО



  • 150 грн за заняття

Про курс

Наші викладачі впевнені, якщо не вивчати фізику у школі, все твоє життя буде наповнене чудесами та чарами. Саме тому, ми навчимо встановлювати зв`язок між явищами навколишнього світу за допомогою знань законів фізики та фізичних експериментів. Наші учні дізнаються про загальні риси та суттєві відмінності фізичних явищ та процесів, навчаться використовувати теоретичні знання під час вирішення задач.

Як проходить підготовка?

  • стартовий тест для визначення початкового рівня знань та навичок, необхідних для успішного складання тесту ЗНО. На основі тесту підбираємо оптимальний формат занять та складаємо індивідуальний план підготовки до ЗНО.
  • ознайомлення із усіма вимогами, правилами та особливостями складання ЗНО.
  • програма кожного курсу відповідає рекомендованій програмі підготовки до ЗНО Українського центру оцінювання якості освіти.
  • заняття тривають 2 години та проходять у міні-групах (4 учні), що дозволяє зберігати індивідуальний підхід, ефективно розподіляти увагу викладача та використовувати ефект змагання.
  • авторські конспекти, презентації, додаткові матеріали, практичні роботи та тести роблять кожне заняття насиченим інформацією та цікавим.
  • викладачі студії використовують в навчальному процесі методики, засновані на результатах досліджень у сфері нейробіології, що дозволяє ефективно тренувати навички, необхідні для успішного складання ЗНО.
  • щомісячні тести «репетиція ЗНО» дозволяють моніторити якість підготовки до ЗНО протягом року.
  • батьки учнів кожного місяця отримують електронні листи про успіхи дітей у навчанні, що дозволяє тримати руку на пульсі підготовки до ЗНО;
  • в команді лише досвічені викладачі, що працюють на результат.

Програма турботи про учнів у подарунок до кожного курсу (для наших учнів розроблено цикл тренінгів, на яких можна навчитись управляти своїм часом, освоїти техніки медитації, навчитися розраховувати час на іспитах та концентрувати увагу на завданнях контрольної роботи, а не на страху невдачі, ознайомитися з вправами, які допоможуть приборкати хвилювання, навчитися писати конспекти).

Долучайтеся до нас у соціальних мережах та будьте в курсі останніх новин ЗНО:

http://www.educator.in.ua/

https://www.facebook.com/educatorukraine/

https://www.instagram.com/zno_educator/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.