Business Language, курси англійської мови

Англійська мова, індивідуальна підготовка до TOEFL



  • 500 грн за заняття (є знижки)

Про курс

Заняття з підготовки до TOEFL в Харкові.

Готуємо з рівня Upper-Intermediate на будь-який потрібний Вам бал.

Обсяг курсу: за погодженням. Час проведення занять з 9:00 до 21:00

Наші послуги

Ми орієнтовані насамперед на результат, тому поєднуємо традиційні методики, які довели свою спроможність, з найсучаснішими, науково обґрунтованими підходами до навчання англійської мови

Ми навчаємо як у групах, так й індивідуально. Як свідчить практика, заняття в групі ефективніше індивідуальних, якщо Ваша мета - навчитися використовувати англійську мову в різних життєвих ситуаціях, легко розмовляти з незнайомими людьми, а не просто накопичувати в голові набір слів і граматичних правил.

Ми дотримуємося найвищих стандартів у всьому, починаючи від методик викладання та підбору викладачів, і закінчуючи станом приміщень і рівнем роботи персоналу. Наші адміністратори незмінно ввічливі з Вами, а викладачі енергійні та креативні.

Навчальні програми, розроблені для Вас, враховують Ваші знання англійської мови на сьогоднішній день, Ваші цілі навчання, а також Ваш вік та статус.

Ми пропонуємо увесь спектр послуг з навчання мови для дорослих:

Заняття в групах тривають 2х45 хв.

Ви займаєтесь у будь-який зручний для Вас час з 9-00 до 21-10.

Заняття проходять в самому центрі міста у престижних приміщеннях, ідеально пристосованих для серйозної роботи.

На заняттях ми регулярно організовуємо зустрічі з носіями мови з англомовних країн.

Для корпоративних клієнтів, при необхідності, проводимо заняття у офісі замовника.

Ми гарантуємо:

  • підбір групи у зручний для Вас час;
  • не більше десяти осіб у групі;
  • Ви займаєтесь з людьми одного з вами мовного рівня й, якщо це має значення для Вас, Вашої вікової категорії і статуса;
  • навчання проводять професійні та досвідчені викладачі;
  • вже після проходження першого рівня Ви зможете дивитися та розуміти художні фільми та читати англійську літературу;
  • Ваш рівень дозволить Вам продовжити вивчення мови в Англії;
  • по закінченню навчання Ви отримуєте наш сертифікат.

Опис рівней навчання англійській мові

Наша програма приведена у відповідність з британською системою рівней знання англійської мови. Вона поділена на рівні, кожен з яких займає близько 6 місяців:

  • Starter – англійська мова для початківців «з нуля». Спеціально розроблен для дорослих, які ніколи раніше не вивчали англійську та бажають у короткі строки оволодіти основами мови.

На рівні «англійська для початківців» ви навчитеся надавати стислу інформацію про себе та інших, висловлювати свої думки так, щоб вас зрозуміли і просити пояснити ту чи іншу ситуацію, виражати прості ідеї та почуття. На цьому рівні ви засвоїте навички читання та вимови, розмовну англійську.

  • Elementary – рівень для тих, хто колись вивчав мову, але добряче забув її.

Повторення основ граматики. Після закінчення курсу ви придбаєте елементарні навички розмовної мови (розмовна англійська), зможете вести розмову на загальні теми, використовувати основні граматичні конструкції. Закріпите навички читання та вимови, а також опануєте побутову письмову англійську мову.

  • Pre-intermediate – рівень для тих, хто хоче вивчити мову більш поглиблено.
  • Рівень дає добре розуміння англійської мови, вміння читати адаптовану літературу, знання граматики. Ви зможете надати інформацію особистого і абстрактного характеру, зрозуміти пояснення тих чи інших питань, чітко висловити свої думки і почуття, оперувати основними ситуаціями спілкування: детально описати ситуацію, місце або людину, сформулювати своє ставлення до предметів, проблем і людей.
  • Intermediate – курс для тих, хто вивчав мову протягом досить тривалого часу. На цьому рівні ви поглибите навички ведення дискусії та обміну інформацією; освоїте навички ведення розповіді. Зможете сприймати швидку мову на слух; розвинете навик читання великих блоків інформації, що містить багато нової лексики, а також навчитеся вловлювати власні недоліки і помилки у вимові.
  • Upper-intermediate – вільне володіння розмовною мовою в різних ситуаціях, великий словниковий запас, повне знання граматики, можливість читати неадаптовану літературу. Цей рівень дозволить вам фіксувати та надавати інформацію за різних обставин, використовувати офіційну і неофіційну мову, дискутувати.
  • Advanced – рівень для людей, що серйозно захоплюються англійською. Також це саме той рівень, який не завадить пройти більшості випускників факультетів іноземних мов українських внз.;)
  • Proficiency – для справжніх фанатів і викладачів інших курсів, що бажають поглибити свої знання.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.