@Gomother

Комп'ютерна грамотність



  • 300 грн за заняття (Індивідуально, 60 хв. заняття)

Про курс

Опис

Діти з пелюшок користуються смартфонами, планшетами та іншими гаджетами. Маленька дитина освоює комп'ютер за допомогою ігор, відеороликів, соціальних мереж, месенджерів - використовує його, в основному, для розваг. Але комп'ютер - це не тільки іграшка, але і відмінний інструмент для пізнання, розвитку та створення нового. Своєчасне навчання дітей комп'ютерної грамотності дозволить дитині з споживача контенту перетворитися в його творця, стати досвідченим користувачем ПК.
Комп'ютерна грамотність включає в себе вміння працювати на комп'ютері та інших інформаційних пристроях, володіння основними офісними програмами, розуміння головних термінів інформатики, а також навички роботи з текстом, створення баз даних, самостійного управління папками і файлами.

Всім відомо, що практично всі діти цікавляться комп'ютерами і гаджетами, проте до професійного рівня, їх знання далекі. Освоїти основні програми роботи з комп'ютером допоможуть курси комп'ютерної грамотності для дітей. Відмінним і найбільш підходящим віком, коли діти зможуть в повній мірі сприймати викладену педагогами інформацію, є шість років. З цієї причини саме з цього віку слід приводити дітей на заняттях з комп'ютерної грамотності в Києві.

Кваліфіковані співробітники бажають передати вам свої знання

В нашій школі надається якісне навчання роботі на персональному комп'ютері, незалежно від віку. Тобто у нас є групи для навчання дітей і для надання професійних знань дорослим. Незалежно від того, який рівень знань у вас був до відвідування занять, закінчивши курс ви станете справжнім професіоналом, адже наші уважні педагоги націлені на те, щоб кожен учень домігся успіху. Для дітей курси будуть надзвичайно цікавими, і дозволять удосконалити свої успіхи в навчанні. Так як для занять формуються невеликі групи, педагоги зможуть приділяти достатню кількість уваги кожному учневі, коригуючи і направляючи його в потрібному напрямку. Саме це є запорукою якісного навчання.

Якщо ви бажаєте записатися на курси або записати на заняття своїх дітей, ви можете зателефонувати нашим фахівцям за номером телефону, який представлений на офіційному сайті. Наші менеджери охоче розкажуть вам про всі нюанси курсу і особливості програми, яку належить освоїти. Якщо у вас є питання, що цікавлять, менеджери нашої компанії охоче нададуть вам кваліфіковану відповідь.

Деталі

Форма навчання / В групі (6 чол)

Періодичність занять / Два рази в тиждень, Один раз в тиждень

Тривалість курсу / 3 місяці (18 занять), 5месяцев (18 занять)

Тривалість заняття / 1 година

Вік / 6 - 8 років, 8 - 10 років

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.