Cisco, мережна академія

Linux LPI, ведення журналів і звітів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб стати професійним системним адміністратором, можна відучитися кілька років у ВНЗ або просто пройти курси Linux онлайн Москва, які ми пропонуємо жителям всіх країн. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Сама Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Москві є навчальним закладом, який надає можливість дистанційного навчання. Ми допомагаємо людям будь-якого віку отримати якісне і корисне освіту, яка допоможе заробляти дійсно хороші гроші. При цьому у нас не доведеться вчитися довше декількох місяців.

Програма курсу

У нас ви можете пройти як базовий курс Linux Москва, так і отримати комплексне і всебічне освіту. Все залежить від уже наявних у вас навичок і необхідних для роботи знань. У нас є спеціальні програми для новачків, а також для професіоналів, яким хочеться підняти рівень свого доходу в кілька разів. Ми також допомагаємо з працевлаштування навіть тим, у кого немає досвіду роботи за фахом.

Ми розповімо про те:

  • на яких розташовані файли звітів;
  • для чого переглядати логи ядра і системи;
  • як викликати команду logger;
  • як розуміти звіти і логи;
  • як витягувати з них корисну інформацію.

Додатково ви отримаєте всю детальну інформацію про те, для чого системного адміністратора взагалі вивчати журнали і звіти. Також ви дізнаєтеся, в яких ще сферах ІТ і професіях можуть стати в нагоді подібні знання по системам на базі ядра Linux. У майбутньому ви зможете не тільки застосовувати на практиці всі отримані у нас знання, а й істотно розширити свою базу знань.

Додаткова інформація

Комплексний Linux навчальний курс Москва допоможе багаторазово підвищити рівень знань в області інформаційних технологій. У нас ви можете навчитися і іншим зв'язаним професія, які допоможуть максимально розкрити потенціал і розширити професійні навички. Зараз дуже цінуються фахівці, які мають знання на стику різних професійних сфер і можуть їх застосовувати на практиці.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.