Cisco, мережна академія

Linux LPI про компоненти графічного сервера X-Window



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Всі, хто вже освоїв складну систему Linux, прекрасно знають, що її неможливо повністю вивчити самостійно. Найпростіше пройти курси Linux Харків, які дозволять отримати всі необхідні навички всього за кілька місяців. Після навчання ви зможете працювати системним адміністратором або розробником. Також у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Інноваційний підхід до навчання, який використовує Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові, допомагає швидко і якісно засвоювати великі обсяги нової інформації. Наші студенти успішно здають складні іспити і отримують сертифікати міжнародного зразка. Додатково ми допомагаємо всім студентам, які пройшли програму навчання, знайти підходящу роботу.

Програма курсу

Записавшись на курси адміністрування Linux Харків, ви робите внесок у власне майбутнє. Зараз все більше компаній по всьому світу активно використовують системи на основі Linux. Тому фахівці, які знаються на налаштуванні цієї ОС, дуже високо цінуються. По всьому світу спостерігається стійка нестача кадрів, яка росте з кожним роком. Тривалість повного циклу навчання складає всього кілька місяців, так що у вас є відмінний шанс стати високооплачуваним і затребуваним фахівцем найближчим часом.

Наш курс розповість вам про те:

  • які компоненти є у X-Window;
  • навіщо потрібні драйвера апаратного забезпечення;
  • що таке X-Server;
  • для чого призначений X-Client.

Якщо ж у вас вже є досвід роботи з Linux, то вам можуть знадобитися заняття по підвищенню кваліфікації. Нові знання дадуть можливість претендувати на високі посади в компанії і збільшення зарплати в кілька разів.

Додаткова інформація

У нас ви можете почати навчання з нуля, навіть якщо раніше ви ніколи не працювали з системою Linux. Для цього буде потрібно пройти підготовчий курс Linux Харків, який допоможе закріпити основи і рухатися далі по кар'єрних сходах.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.