Cisco, мережна академія

Linux LPI про конфігурацію оболонки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Стати системним адміністратором просто! Для цього достатньо пройти курси Linux Харків і отримати сертифікат. А з працевлаштуванням ми вам допоможемо! Адже ми впевнені в якості знань кожного нашого студента і готові ручатися за нього головою! У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Відома в Європі Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Харкові пропонує вам отримати актуальне і висококваліфіковане освіту, яке користується попитом у роботодавців у всьому світі. Ви станете володарем міжнародного сертифікату і зможете працювати в будь-якій точці світу. Хочете стати професійним айтишником! Ми допоможемо вам досягти кращих результатів.

Програма курсу

Самі курси адміністрування Linux Харків розраховані на кілька місяців навчання. Але ж це набагато краще, ніж сидіти роки в профільному вузі? Тим більше, ви зможете поєднувати навчання з будь-якою іншою діяльністю, адже вам не доведеться їздити на нудні лекції, а приділяти заняттям досить всього 1,5 години в день. Вже цікаво? Тоді поговоримо про програму.

У нас є різні програми для досвідчених користувачів і новачків. Наприклад, курс по налаштуванню оболонки відповість на наступні питання:

  • навіщо потрібна оболонка системи;
  • що таке змінні оболонки;
  • як позначити локальні змінні;
  • навіщо потрібні системні змінні;
  • як подивитися історію команд.

Але, звичайно, це далеко не повний перелік питань, які ви зможете вивчити навіть в рамках цієї конкретної лекції. Ми пропонуємо повну програму підготовки системних адміністраторів з нуля і до рівня експерта, який може керувати штатом власних співробітників. І все це можна отримати буквально не виходячи з дому!

Додаткова інформація

У нас є також підготовчий курс Linux Харків, які допоможуть вам зрозуміти, що являє собою робота системного адміністратора і спробувати свої сили. Для кваліфікованих фахівців також є програми, які допомагають поліпшити кваліфікацію і просунутися по кар'єрних сходах.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.