Cisco, мережна академія

Linux LPI про настройку екранних менеджерів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися професійно налаштовувати екранні менеджери для систем на базі ядра Linux? Немає нічого простіше! Досить записатися на курси Linux Одеса, які допоможуть вам навчитися якісно налаштовувати будь-які компоненти системи. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі тісно співпрацює з Linux Professional Institute, що дозволяє нам проводити якісне навчання в усіх куточках світу. Наші студенти завжди отримують сертифікати та допомога в працевлаштуванні, так як ми допомагаємо їм з мотивацією, вирішенням складних завдань і прищеплюємо звичку вчитися. Якщо ви думаєте, що вчитися нудно і важко, то ви просто ще не познайомилися з нашими викладачами.

Програма курсу

Записуйтеся на безкоштовні майстер-класи або відразу на курси адміністрування Linux Одеса і отримуйте максимально якісні, перевірені і актуальні знання. Ми впевнені, що з нашою допомогою ви зможете не просто добитися більшого, але і якісно змінити своє життя на краще.

Найближче заняття буде присвячене графічним екранів. З нього ви дізнаєтеся:

  • як включати і включати екранні менеджери;
  • як перемикати графічні екрани;
  • що таке локалізація X Window;
  • для чого використовується файл xorg.conf;
  • як знаходити несправності в X Server.

Якщо у вас виникнуть запитання, які ви захочете поставити додатково, то це завжди можна буде зробити в процесі проведення онлайн-лекції. Також подібні опції доступні під час перегляду наших майстер-класів, які проводяться онлайн.

Додаткова інформація

Для новачків у нас є якісні підготовчий курс Linux Одеса, дозволяють визначити, наскільки вам цікава професія системного адміністратора в перспективі. Також ви зможете отримати інформацію про інші професії в сфері інформаційних технологій, які викладають наші викладачі.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.