Cisco, мережна академія

Linux LPI, права доступу і дозволу



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Новий курс адміністратор Linux Дніпропетровськ допоможе повністю розібратися в питанні надання прав доступу та різних дозволу користувачам при роботі з операційними системами на базі ядра Linux. Всьому цьому у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську пропонує можливість не просто отримати освіту в сфері ІТ, яке злегка розширить кругозір, але не буде корисно на роботі. Навпаки, наша авторська система викладання побудована виключно на актуальної інформації, яка допоможе не тільки пройти співбесіду в велику компанію, але і почати будувати перспективну кар'єру.

Програма курсу

В інтернеті можна легко завантажити курси Linux Дніпропетровськ, які створені кілька місяців або навіть років тому. Але всі вони безнадійно застаріли. Тому що сфера ІТ змінюється щодня. І навіть базові знання не завжди можуть стати в нагоді сучасному системному адміністратору. Але що робити, якщо навчальні програми, як правило, актуалізуються раз в декілька років?

Проходити сертифіковані курси від Linux Professional Institute! Програма навчання в цих заняттях завжди тільки нова і актуальна. Вона буде змінюватися прямо в процесі навчання, підлаштовуючись під нові тенденції і відкриття в світі ІТ. Тому, закінчивши таке навчання, ви будете бажаним співробітником в будь-який престижній компанії світу.

В рамках обговорення прав доступу і дозволів ми поговоримо про те:

  • яким чином можна змінити власника файлу;
  • як призначити власника;
  • як змінити права доступу до файлу;
  • як налаштувати права доступу до тек;
  • що таке спеціальні дозволи (setuid, setgid, sticky bit).

Багато данини студенти також воліють ставити питання інструктору, який завжди радий допомогти вирішити цікаву задачу і більш докладно пояснити матеріал. Також ми пропонуємо можливість отримувати консультації у особистого куратора, що стежить за успіхами і досягненнями конкретних студентів.

Додаткова інформація

Щоб ознайомитися з нашою методикою викладання, відвідайте безкоштовний курс Linux Дніпропетровськ в форматі майстер-класу. Ви можете вибрати найбільш цікаве заняття з великого списку, де інструктор розповість про найцікавіше програмне і апаратне забезпеченнях для Linux та їх налаштування.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.