Cisco, мережна академія

Linux LPI про просунуті можливості оболонки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете стати дійсно компетентним фахівцем в області системного адміністрування, то почніть проходити курс системне адміністрування Linux Дніпропетровськ, який допоможе вам отримати захоплюючу і вкрай прибуткову професію. І вам не доведеться нікуди ходити, адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

З моменту свого заснування кілька років тому Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську допомогла тисячам студентом стати фахівцями високого класу в різних напрямках ІТ. Наші учні завжди отримують міжнародні сертифікати, які допомагають їм влаштуватися на роботу в найпрестижніші компанії, незалежно від фактичного місця проживання. Хочете багаторазово збільшити свій дохід, відучившись всього кілька місяців в спрощеному режимі? Тоді ласкаво просимо до нас!

Програма курсу

Традиційні курси Linux для початківців Дніпропетровськ увазі обов'язкову присутність студентів в навчальному закладі. Але ми вважаємо, що наші учні досить дисципліновані, щоб самостійно вирішувати, як їм слід організовувати робочий процес. Зі свого боку ми готові надати будь-яку підтримку і навіть допомогти з пошуком мотивації.

Нижче наведено список основних питань, які ми будемо розглядати на найближчому занятті, щодо системної оболонки і її особливостей:

  • які у оболонки є змінні;
  • навіщо потрібні локальні змінні;
  • що таке змінні оточення;
  • для чого використовуються підстановки;
  • як розпізнати файли ініціалізації.

Важливо відзначити, що ми не вважаємо, що пояснення голою теорії здатне допомогти фахівця отримати підвищення по кар'єрних сходах. Тому кожна наша лекція супроводжується практичними заняттями, в обов'язковому порядку перевіряються кураторами. Також для закріплення матеріалу ми пропонуємо зробити кілька додаткових завдань і здати тест. Подібний підхід дозволяє максимально якісно і швидко освоїти найскладнішу тему.

Додаткова інформація

Кожен фахівець курс Linux Дніпропетровськ, який закінчив навчання у нас, може похвалитися міжнародним сертифікатом. Ми викладаємо тільки актуальну навчальну програму, якої немає в більшості профільних і дорогих ВНЗ. При цьому ви зможете приділяти навчанню мінімум часу, поєднуючи її з будь-яким іншим заняттям.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.