Cisco, мережна академія

Linux LPI про створення розділів жорсткого диска



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете пройти курс адміністратор Linux Дніпро, але не знаєте, як вибрати з усього різноманіття представлених на ринку різновидів, то поспішаємо повідомити, що ви знайшли шукане! У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено, а також отримати в результаті міжнародний сертифікат, що відкриває двері в великі компанії.

Основна мета

Все ще сумніваєтеся і плануєте просто завантажити курси Linux Дніпро для самостійного вивчення? Можна піти і цим шляхом. Але важливо розуміти, що важко зберігати регулярність занять, коли немає чіткого плану вивчення складного матеріалу. А ось наші інструктори продумають план занять за вас, допоможуть знайти мотивацію, а також завжди нагадають про можливість відвідування онлайн-лекцій і додаткового індивідуального спілкування з викладачами.

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі працює за авторською методикою викладання. Ми хочемо, щоб кожен наш студент не просто отримав теоретичні знання, а й точно знав, як саме слід їх застосувати під час роботи. Тому наші інструктори роблять упор на практичні заняття. Саме практика допоможе вам влаштуватися на роботу без фактичного досвіду роботи, адже ми поручимося за ваші таланти і знання!

Ми завжди прагнемо максимально повно розповісти про кожну тему, що стосується системного адміністрування. Наприклад, при вивченні створення розділів жорсткого диска, ви дізнаєтеся:

  • як створити розділи при установці ОС;
  • як створити розділи вінчестера після установки ОС;
  • для чого потрібні утиліти fdisk і sfdisk;
  • як створити файлову систему;
  • для чого створюють swap розділу і файлу.

А хочете дізнатися більше? Тоді не гайте часу і записуйтеся на повний курс, який триває кілька місяців. Після його закінчення ми гарантуємо вам працевлаштування і конкурентну заробітну плату. А ще ви зможете зі знижкою скласти іспит для отримання індустріального сертифіката міжнародного зразка.

Додаткова інформація

Звичайно, кожен може відкрити безкоштовний курс Linux Дніпро і спробувати без зайвих вкладень освоїти нову професію. Але вам відомо, наскільки теорія зазвичай віддалена від практики? На роботі вам доведеться постійно вирішувати нетипові завдання, вчитися працювати в колективі і швидко справлятися з труднощами. Всьому цьому ви можете навчитися у нас, приділяючи занять не більше півтори години щодня.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.