Cisco, мережна академія

Linux LPI про управління процесами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Всі звикли до того, що гарне навчання можна отримати тільки в ВУЗі. А для цього необхідно витратити на навчання кілька років і весь вільний час. Але прогрес вже давним-давно зробив крок вперед. І вам більше не потрібні дипломи, які не цінують роботодавці. Хочете отримати справжні знання? Тоді почніть проходити курс адміністратор Linux Львів прямо зараз. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Коли Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові тільки починала своє існування, вона була одним з перших навчальних закладів, що пропонують якісне дистанційна освіта. І нехай з часом ситуація на ринку покращилася, ми все ще залишаємося, мабуть, найкращим навчальним закладом у Східній Європі, які готують професійних системних адміністраторів та інших фахівців у сфері ІТ.

Програма курсу

У нас ви можете не тільки купити, але і навіть скачати курси Linux Львів з великою кількістю авторських матеріалів. Ми допоможемо вам не просто отримати чергову папірець про освіту, а влаштуватися у велику міжнародну компанію. Саме системне адміністрування є одним з найбільш актуальних, цікавих і перспективних напрямки для отримання професії, що дозволяють отримувати високу зарплату.

Коли ви відвідаєте наші лекції, то зможете отримати найбільш розгорнуті і докладні відповіді на такі питання:

  • для чого використовується команда ps;
  • що таке Background і foreground процеси;
  • як розпізнавати сигнали;
  • що таке пріоритетність процесів;
  • як здійснювати моніторинг процесів.

Але і це ще не все! Почніть навчання вже зараз, і ми гарантуємо вам допомогу в працевлаштуванні. Кожен учень отримає протекцію від наших викладачів, а також допомога в складанні резюме та пошуку підходящої компанії. Для цього вам буде потрібно просто здати підсумкові іспити на хороший бал. А оскільки ви будете готуватися до іспиту протягом усього навчання, здати його зможете без проблем.

Додаткова інформація

Хочете ще подарунків? Ми готові подарувати вам безкоштовний курс Linux Львів, розповідає про перспективи роботи системним адміністратором в нашій країні і в інших країнах. ВИ зможете стати фахівцем вже через пару місяців. І ніяких чотирьох-п'яти років навчання!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.