Виконроб-органiзацiя будiвельних робiт, онлайн



  • 5 500 грн за курс

Про курс

Мета курсу - надати учням теоретичні та практичні знання. Програма даного курсу, спрямована на освоєння всіх етапів будівельної діяльності виконроба, виконання його професійних функцій.

«Курс виконроба» - це напрямок за сучасними будівельними технологіями, створений для підвищення кваліфікації керівників фірм, приватних підрядників, архітекторів і дизайнерів - фахівців, які вже мають певний досвід, а також для підготовки молодих фахівців - випускників будівельних і архітектурних навчальних закладів i др..

Ми пропонуємо:

  • доступне теоретичне і практичне виклад матеріалу, підтверджене необхідною документацією, коригування пропонованої програми навчання, з огляду на специфіку роботи Вашого підприємства (при необхідності),
  • коригування пропонованої програми навчання, з огляду на Ваші потреби, кваліфікацію, досвід або їх відсутність
  • розбір тим на конкретних прикладах з практики Вашого підприємства, або відпрацювання інших пропозицій
  • професійні поради, і відповіді на Ваші питання нашого викладача

Час занять на курсах онлайн: графік навчання гнучкий, формується за погодженням сторін, з урахуванням зайнятості учня ,а також можемо запропонувати інтенсивний графік навчання.

Передбачено різні години навчання в будні дні, а також у вихідні дні, два рази на тиждень по двi повнi години (1 година 60 хв) - вранці, вдень і ввечері. Інтенсивний графік може бути розподілений від 5 до 10 днів.


Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.