Основи телевізійного менеджменту



  • 3 500 грн

Про курс

Курс для новачків на ТБ — «Основи телевізійного менеджменту. Як працює та заробляє телебачення». Завдяки цьому курсу учасники отримають базові теоретичні знання та сформують навички, які необхідні співробітнику-початківцю на телеканалі.

До програми курсу входять теми про роботу телеканалу зсередини, про вивчення та дослідження аудиторії ТБ. Слухачі курсу дізнаються, як заробляє телебачення, а також розкриваються питання дистрибуції, реклами й спонсорства. Окремо відзначимо, що в програмі є окремий розділ "питання-відповідь", де експерт відповів на питання, які іноді здаються незручими, але справді нагальними. Наприклад, ми розглянули тему того, чим вимірюється успіх телеканалу та чи відбирає диджитал бюджети у ТБ.

Для створення проєкту MKMG обрано експерта, який має значний практичний досвід роботи на ТБ, а також досвід викладання, що має велике значення для засвоєння інформації слухачами. Вони навчатимуться в Ореста Білоскурського — експерта з ТВ-вимірювань із 20-річним досвідом, ексдиректора з прикладних досліджень StarLightMedia, керівника напряму суспільних дослідженьUA:Суспільне, автора численних статей у профільних виданнях.

Матеріали курсу: 

4 УРОКИ: Набір відео та текстових матеріалів на обрану тему

КОНСПЕКТ КОЖНОГО УРОКУ: PDF-файл з ключовими елементами уроку, які можна буде завантажити та зберегти собі

ПИТАННЯ — ВІДПОВІДЬ

Окремий блок уроку, у якому експерт відповідає на запитання, які соромно або страшно задавати

СЕРТИФІКАТ

Він не гарантує вам працевлаштування, але значуще підвищує шанси отримати гідну роботу. Радимо прикріпляти його до резюме

*Курс вже відбувся онлайн, але ми надаємо доступ до всіх збережених матеріалів

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.