Курси

Альфа-інтенсив, cпеціалізований центр німецької мови




Про компанію

Альфа-інтенсив - спеціалізований Центр вивчення німецької мови.

Спеціалізація нашого Центру - інтенсивне навчання німецької мови.

Висококваліфіковані викладачі Центру - команда професіоналів з багатим досвідом викладання німецької мови як іноземної.

Всі викладачі отримали філологічну освіту в університетах Німеччини, працювали за кордоном, мають досвід роботи в мовних школах Німеччини і університетах України.

Викладачі нашого Центру регулярно беруть участь у міжнародних конференціях і семінарах в Німеччині і в регіональних семінарах з обміну досвідом в Україні.

Викладачі Центру мають багаторічний досвід підготовки до здачі міжнародних іспитів (Start Deutsch1 і 2, ZD, DSH і ін.)

Актуальний розклад інтенсивів завжди можно знайти на сайті: http://alpha-intensiv.com.ua/

Категорії курсів


Курси

1
  • 7 200 грн за курс (5 тижнів)
  • Мовні - Німецька мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

52
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

занятия заряжают положительной энергией и проходят в интересной форме, преподователи щедро делятся своими знаниями и опытом :). сейчас перерыв и снова продолжу путь к В1

,

хорошие курсы, прошла 3 семестра без задержек в учебном процессе

,

потрапила до Альфи завдяки позтивним відгукам, знайденими в інтернеті. І мій теж буде таким. Я вчуся на групових уроках німецької мови, які проводяться онлайн Заняття повністю співпадють з моїми потребами, рівнем та темпом навчання, рада, що можу отримати знання в дружній та комфортній атмосфері :)

,

Рекомендую школу как для очного так и для дистанционного обучения. на период локдауна занятия проходят с Zoom, без потери качества преподавания. занятия интересные, преподаватели - профессионалы. последний курс проходила в Zoom, находясь в Вене. Отдельная благодарность преподавателю Алексу!

,

есть время учить сейчас и немецкий и английский параллельно, дистанционная работа очень классно позволяет успевать и работать и учиться. Нагрузка в Альфа интенсив дозированная, обучение немецкому проходит интересно, а английский учу в Грейд, тоже все очень нравится, могу порекомендовать обе эти школы!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.