Курси

Karazin business school




Про компанію

Навчально-науковий інститут Каразінська школа бізнесу (Karazin Business School) створений, щоб допомагати реалізувати свій творчий потенціал сучасним та майбутнім керівникам з метою побудови успішної кар'єри в будь-якій сфері або сприяти розвитку організації. Наш головний принцип: бути завжди «На крок попереду».

Ми надаємо сучасну якісну мультикультурну бізнес-освіту в одному з найвідоміших університетів Східної Європи. Навчання в Каразінській школі бізнесу об'єднує практично-орієнтовану бізнес-освіту та переваги класичного університету.

Підготовка фахівців здійснюється на основі освітньої програми «Менеджмент» за Європейською моделлю освіти: 4 роки бакалаврат, 2 роки магістратура. Вона націлена на стандарти міжнародних асоціацій бізнес-освіти.

Навчання дає можливість успішно здійснювати діяльність в бізнесі різної специфіки, фінансово-банківській сфері, міжнародних компаніях і державних структурах.


Курси

1
  • 1 200 грн
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Економіка; Професійні, підвищення кваліфікації - Економіка, бухгалтерія та облік
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.