Курси

LimPoPo School




Про компанію

5 переваг школи “limpopo”

  1. Навчаємо учнів 1-7 класів. LimPoPo School відкрила свої двері у далекому 2016 році в статусі  початкової школи. Зараз ми маємо вже 6-й клас. Кожного року ми розширюємось та додаємо новий клас.
  2. Працюємо за ліцензією від Міністерства освіти та науки України. Ми підібрали колектив, який відповідає всім критеріям та стандартам МОН, а наша плідна співпраця дає гарні результати, які вимірюються знаннями учнів. Після закінчення навчання дитина отримує свідоцтво загальнодержавного зразка.
  3. Ґрунтовно вивчаємо архітектуру та дизайн вже з 5-го класу. Архітектура – це унікальне мистецтво, яке охоплює в собі безліч наук та креативу. Саме тому ми обрали та успішно реалізували цю дисципліну для  вивчення у нашій школі. За допомогою практичних завдань та проєктів, школярі покращили свої знання з основних предметів, адже вони широко використовуються в архітектурі. Також велику увагу приділяємо вивченню дизайну, саме ці заняття допомагають учням розвинути креативність та нестандартне мислення, щоб з легкістю реалізовувати свої найсміливіші задуми.
  4. Велика кількість гуртків на вибір. Учні знаходяться у школі з 8:00 до 19:30, тому дуже важливо ефективно спланувати їх дозвілля. На базі нашої школи існують гуртки: фінансова грамотність, англійська мова, дизайн, хореографія, інформатика, атлетика, театральне мистецтво.
  5. Домашні завдання виконуються у школі та під наглядом вчителя. Це допомагає ефективно освоїти вивчений матеріал, та відпочити батькам.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Ірпені, ЗВО/ВНЗ в Ірпені, коледжі в Ірпені, репетиторів в Ірпені, роботу в Ірпені.