Курси

IT Education academy




Про компанію

ITEA - це всеукраїнський освітній проект комплексної підготовки і розвитку фахівців IT-індустрії, здатних вивести Україну в світові лідери. Ми допомагаємо людям отримати актуальну професію в IT і Digital. Для цього наймаємо сильних викладачів, підтримуємо актуальність програм навчання і працевлаштовуємо кращих студентів.

Перший навчальний центр відкрився у Києві на початку 2014 року. Завдяки ефективним програмам навчання і чітким бізнес-процесам, ми стали лідером IT навчання вже в 2015 році, а ще через два роки отримали українську народну премію "Краща IT-освіта" в 2017 році. IT Education Academy має більше 50 партнерів, серед яких такі IT гіганти Microsoft, Cisco Systems, VMware, Luxoft, Upwork, Template Monster, Preply, Ciklum. Академія допомагає найкращим випускникам з працевлаштуванням в партнерські фірми.

У грудні 2016 року ITEA приєдналася до ініціативи «ІТ-школяр», метою якої є оновлення змісту шкільної інформатики, розробка прикладної та сучасної програми навчання. У 2017 році ITEA спільно з Vixen UNO і VMUG (VMware User Group) організувала конференцію, присвячену інноваціям в ЦОД і хмарних технологіях.   Цього року у Львові проводиться «Вікно можливостей» - освітня програма з основ комп'ютерної грамотності. Захід відбувся за підтримки Львівської міської ради.


Курси

1
  • 4 000 грн
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.