Курси

Чудотворні ікони Афону, галерея




Про компанію

13 грудня 2012 у Києві, в легендарному історичній будівлі Будинок Підгорського ( «Замок барона»), пройшло урочисте освячення і відкриття Галереї-ризниці «Чудотворні ікони Афона», в якій представлені списки найвідоміших Афонських ікон: "Ігуменя Гори Афонської", "Достойно є (Милуюча) "," Солодке цілування (Глікофілусса) »,« Отрада і Втіха "," Іверська (Вратарница) "," Архангел Михаїл "," Микола Чудотворець "та інші.

Галерея-ризниця «Чудотворні ікони Афону» - це програма Благодійного Фонду «Живе джерело», спрямована на збагачення і поглиблення духовного життя суспільства через можливість долучитися до святинь Афона. Галерея-ризниця відкрилася по сприянню і Благословення Митрополита Київського і всієї України Блаженнішого Володимира.

Представлені в Галереї-ризниці чудотворні образи написані в келії св. Миколи Чудотворця на горі Афон (ін. Назва - Білозерка, спотворене грец. Буразери; в теперішній час приписана до монастиря Хіландар), яка відома насельниками-іконописцями. Ця іконописна майстерня вважається найвідомішою на Афоні. Афонські монахи при безперервній молитві, з благословення та натхнення, пишуть ідентичні списки відомих чудотворних ікон.

Чому потрібно відвідати Галерею Чудотворних Ікон

По-перше, Ви зможете бути причетними до чуда зцілення, яке чиниться молитвами до знаменитих Афонським ікон. Так, наприклад, що знаходиться в Замку, в Галереї-ризниці, Афонская ікона «Глікофілусса» вже поставила на ноги і зцілила безпліддя далеко не одну людину. Тепер багато людей не тільки з Києва, а й з інших міст прагнуть сюди за допомогою. Двері нашої Галереї завжди відкриті для стражденних, навіть вночі.
По-друге, не кожен має можливість поїхати в паломницький тур, а жінкам доступ на Афон закритий. Таким чином, у наших співвітчизників з'явилася рідкісна можливість прикластися до великим святиням у рідному місті і помолитися за здоров'я рідних і близьких.

Це унікальна експозиція: вперше в історії, Афонські ікони настільки повно представлені за межами Греції.

В Галереї-ризниці щотижня проводяться молебні за здоров'я у образу Богородиці з читанням акафісту перед Її чудотворними Афонської ікони, щоденні екскурсії, проходять лекції на православну тематику, музичні духовні вечори, зустрічі з православними священиками.Це унікальна експозиція: вперше в історії, Афонські ікони настільки повно представлені за межами Греції.

В Галереї-ризниці щотижня проводяться молебні за здоров'я у образу Богородиці з читанням акафісту перед Її чудотворними Афонської ікони, щоденні екскурсії, проходять лекції на православну тематику, музичні духовні вечори, зустрічі з православними священиками.


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.