Курси

Sargoi International Community




Про компанію

SARGOI International Community – англомовна спільнота 21 століття, що будує міжнародну країну з якісною мовною освітою.

  • Наша місія - за допомгою англійської та міжнародного досвіду сприяти особистісному, професійному та / або академічному розвитку дитини та дорослого, а також всієї сім’ї.
  • Наші цінності: спільний розвиток і навчання, спільне отримання міжнародного досвіду, любов до життя, порядність і повага одне до одного.

Наші клієнти - жителі країни SARGOI вдосконалюють особисті, професійні та/або академічні навики за допомогою англійської та міжнародного досвіду, а також ідуть до здійснення своєї мрії. Англійська мова та міжнародний досвід використовуються в якості інструменту для саморозвитку, самореалізації. Всі мовні програми в Україні та за кордоном включають в себе елементи розвитку креативного, незалежного і глобального мислення, а також розвиток навиків колаборативного навчання, роботи в команді та вирішення задач.

  • У віці від 5 до 16 років дитина відвідує школу англійської Speak & Go, яка є невід’ємною частиною англомовної спільноти SARGOI. В англомовному середовищі  вони вдосконалюють англійську та навчаються мислити креативно, глобально, і незалежно.
  • Ц віці 17+ жителі країни SARGOI мають право отримати SARGOI Passport, який, в свою чергу, також має певні різновиди та привілеї - від відвідувань додаткових тематичних заходів та івентів до отримання допомоги / можливості отримати послугу супроводу під час навчання за кордоном. Власники паспорту не покидаючи місто, можуть потрапити в англомовний світ; вони економлять час та кошти на подорожі і в той же час ретельно готуються до справжнього досвіду за кордоном, тому що всі мовні програми мають на меті створити реальний контекст для використання англійської мови.

Спільнота наших викладачів - педагогів розділяє цінності підходу у навчанні, де центром уваги є студент, а не викладач (student-centered approach). Згідно вимог SARGOI всі викладачі мають міжнародні кваліфікації та регулярно отримують міжнародний досвід в освітницьких програмах SARGOI за кордоном.


Курси

1
  • 1 900 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Рівному, ЗВО/ВНЗ в Рівному, коледжі в Рівному, репетиторів в Рівному, роботу в Рівному.