Курси

Do Stories, київська школа сторітеллінгу




Про компанію

Сторителлинг (story - історія, telling - розповідати) - мистецтво створення і використання історій для реалізації ваших цілей в житті і бізнесі.

Хочете зрозуміти себе? Пишіть історії.

Хочете створити співтовариство, проект і притягнути вашу аудиторію? Пишіть і розповідайте історії.

Хочете стати лідером думок? Пишіть і розповідайте свої і чужі історії. Тільки історія може передати Ваші істинні цінності і сенси, глибину особи і силу впливу. Це єдиний формат, який люди готові читати, дивитися, слухати з цікавістю. На який відгукуються і звертають увагу.

Система навчання в Київській школі сторителлинга "DO STORIES"! спрямована на формування НАВИЧКИ писати історії і мислити історіями. А навичка залишається з вами на все життя!

Сторителлинг для нас - не модний тренд. Це філософія, мислення і стиль життя. Адже кожна людина - автор історії під назвою Життя. Ми віримо у свої історії і в історії тих, хто вибирає нас як партнерів для навчання. 

За два роки роботи Київська школа сторителлинга випустила понад 2000 чоловік, які навчилися писати особисті історії, що продавали, і застосовувати сторителлинг для особистого розвитку, самопрезентации, продажів і просування особистого бренду.

З 2018 року школа також навчає створенню історій для просування компаній, зміцнення корпоративної культури і проводить корпоративні тренінги онлайн і оффлайн.


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.