Курси

Міжнародна Зелена Школа




Про компанію

Міжнародна зелена школа створена у 2012 року з метою впровадження STEAM освіти в Україні, формування зелених цінностей, єднання в щирому спілкуванні і співтворчості.

Заходи проводяться круглий рік:

  • табори для школярів (окремі групи є і для наукових ліцеїв, мистецьких шкіл, загальноосвітніх закладів) та родин під час шкільних канікул в Карпатах (с. Космач Косівського р-ну Ів-Франківської обл..);
  • наукові вікенди для всієї родини у Києві, інших містах і селах, експедиції в обсерваторії, у заповідники.

У Міжнародній зеленій школі кожен проект містить наукову, мистецьку, етно- , медіа-, екологічну компоненту. Школа впроваджує дослідно-орієнтоване навчання, відбуваються експерименти з математики, хімії, астрономії, біології, фізики, палеонтології, інших предметів ( в тому числі міждисциплінарні). Учасники також навчаються живопису і тіньовому театру, беруть участь у майстер-класах соломоплетіння, писанкарства, гончарства а інших етно-майстернях. Обов'язковими в програмі є руханки та вивчення народних танців, які окрім іншого сприяють формуванню командної роботи. Також у зеленому просторі діти мають змогу створити власний мультик в дитячій медіа-студії «Птахи» і повчитися у Школі наукової журналістики.

Категорії курсів


Курси

1
  • 6 000 грн
  • Розвиток дітей - Ранній розвиток, розвиток дітей; Позашкільна освіта - Табір; Інформаційні технології, IT - Робототехніка
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Івано-Франківську, ЗВО/ВНЗ в Івано-Франківську, коледжі в Івано-Франківську, репетиторів в Івано-Франківську, роботу в Івано-Франківську.