Курси

Videomatica academy




Про компанію

Videomatica academy - це професійна освітня платформа для тих, хто прагне розвиватися в сфері відеопродакшену.

Ми об'єднуємо досвідчених професіоналів, з тими, хто тільки починає свій шлях, заради розвитку українського відео виробництва.

Навчись створювати сценаристики, режисури монтажу, анімації, 2D та 3D дизайну і дійди до прибутку від 450$ до 2500$ на місяць за рік разом з нами.


Курси

1
  • Інформаційні технології, IT - Графічний дизайн; Професійні, підвищення кваліфікації - Дизайн поліграфії, друкарня
  • Студенти, дорослі

Відгуки

32
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Ч.2 на відгук від 6.01.24 Зі мною звʼязався менеджер Олег та серйозно поставився до моєї ситуації та питання щодо повернення коштів. Кошти повернули. Дякую школі що відреагували. Замітка для новачків: коли плануєте навчатися у школі, уточнюйте всі фінансові питання заздалегідь, просіть надіслати актуальний договір та уважно його читайте, особливо пункти про оплату.

,

Забронювала місце на курс motion design pro. З часом моя життєва ситуація склалася так, що мені були потрібні кошти, тому я і звернулася до менеджера школи, щоб мені повернули кошти (попередньо менеджер сказав, що можна буде повернути кошти за бронь), але вже протягом 1 місяця новий менеджер каже мені, що бронь вже не повертається (на хвилиночку 100$). Ось так дурять на рівному місці у часи війни. Не рекомендую цю школу. Сподіваюся їм повернеться карма.

,

Ч2. Набридає те,що Ольга постійно щось продає.Для чого перезнімати уроки укр-ю, якщо за цей час можна продати ще купу інфопродуктів?Взагалі на курсі якесь її ідолопоклонство, хоча вона не веде жодного уроку. І це мало б насторожити,бо зазвичай курси будуються навколо лектора.На питання у боті відповідають швидко лише тим,хто хоче купити навчання,а от якщо відмовитися – довго або не відповідають взагалі. Хоча випадки відмови або призупинення навчання є,тож треба бути наполегливим. Серед + виділю роботу куратора Івана - завжди відповідає, пояснює, детально розбирає д/з, підказує.Дійсно крутий моушн.Також хороше комьюніті, студенти підтримують один одного, запрошують на проекти, які самі знайшли. Загалом почати заробляти на моушні можливо,та тих студентів, хто справді багато заробляє – одиниці. Хоча, звісно, все залежить тільки від тебе, але тим, хто з 0 йде у моушн – раджу почати із значно дешевштх курсів, щоб спробвати твоє чи ні, щоб потім не було розчарувань.Бо в мене воно є.

,

Курс по моушну 100% не вартий 1200-2000$, тому не рекомендую його. Самі уроки жахливої якості - і по змісту,і по зйомці (в курсі по моушну в уроках немає навіть жодної моушн-заставки,можливо це дрібниця, але для мене показник того, що над ним просто не замарачувалися), уроки зняті більше 2 років тому, куратори різні, дехто вже давно не працює у Відеоматиці. На ютуб можна знайти кращі уроки, про це говорять багато студентів, ще з минулих років. Значна частина лекцій записана рос мовою і досі за 10 місяців після 24.02 їх не перезняли, хоч студенти про це неодноразово просили. Куратори - самі нещодавно були студентами і кажуть на запитання: «Пошукайте в гуглі». Студентів набирають з абсолютно різним рівнем,і хоч на сайті вказано,що не має значення,це не так – бо підготовчий період хтось із базою проходить за кілька днів, а той, хто з нуля – за місяць. Лекції з моушну йдуть разом із блоком по ілюстраціях, і часто студенти стопоряться на них, адже бляха вони прийшли вчити моушн))

,

Продовження... уроки - це просто запис ефіру кураторів, при цьому запис не оброблений і мається багато чого, що треба б було вирізати... Слогічної структурованості уроки не мають: початковий курс - це створення експлейнеру, робата з пасами і т.д. А в середині основного курсу роповідають вже про інтерфейс і інструменти Афтер Ефекту, пояснюють, що таке експрешени. Також мається чат у телеграм-каналі, де є всі студенти: ілюстратори, сценаристи, моушени, що дивно. Куратори курсу на всі запитання постійно говорять "Ви маєте навчитись гуглити"... при цьому нещодавно вони були самі студентами. Ціна курсу у всіх різна, що також дивно. На початку курсу щодо потожності ПК також ніхто не говорить, а коли піднялась тема у чаті телеграм-каналу було сказано, що нічого страшного, що рендериться 11 годин "можна попити чаю"... З позитиву маються ранкові розбори, але після 3-х місяців набридає, бо одне й теж саме повторюється. Для мене цей курс - саме розчарування. Не можу його рекомендувати.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.