Курси

Артішок, школа флористики




Про компанію

Флорист - одна з найпрекрасніших і красивих професій в Світі. Британські дослідники провели опитування, в якому вони хотіли визначити, який тип роботи приносить людям найбільше задоволення. Фахівці з'ясували, що найщасливішими себе вважають представники професій, що дарують світу красу і флористи очолили цей список!

Але для створення букетів і композицій однієї лише любові до квітів мені досить. Потрібно володіти творчим мисленням, фантазією, смаком необхідними знаннями. Робота флориста включає в себе не тільки створення всіляких аранжувань, а й декор і оформлення різних заходів, майданчиків, інтер'єрів ...

Отримати необхідні знання та навички Ви зможете на наших курсах «Флористики». За 8 років роботи курсів ми навчили понад 300 осіб. Багато наших випускників відкрили власний флористичний бізнес і успішно працюють: в Одесі, Миколаєві, Південному, Чорноморську, Вінниці, Києві, Москві, Молдові, Грузії, Англії, Німеччини, Венне, ОАЕ та інших містах і країнах. Наші викладачі - професіонали з 20 річним стажем роботи. Це люди, які присвятили себе мистецтву флористики і готові ділитися своїм досвідом і знаннями з Вами!Стандартний курс Флористики розрахований на місяць навчання з відвідуванням занять 3 рази на тиждень по 3 години. Набір здійснюється в денні і вечірні групи, що дозволить Вам освоїти нову спеціальність у зручний для Вас час.Перший тиждень - це теоретична частина, присвячена вивченню історії Флористики як мистецтва, правил і умов зберігання та підготовки квіткового матеріалу до роботи. А так само вивчення обладнання, матеріалу і інструментів.З другого тижня починаються практичні заняття з наочним вивченням стилів і технік створення букетів та квіткових композицій. На практичних заняттях Вами будуть освоєні такі навички як: складання букета в спіральній техніці;паралельна техніка;тематичний букет;основні форми композицій;робота з піафлор;вегетативна композиція;горизонтальна композиція;весільний букет і аксесуари.По закінченню навчання Ви складаєте іспит на задану тему і отримуєте диплом "Флорист - Дизайнер".

Категорії курсів


Курси

1
  • 15 000 грн за курс (групові заняття)
  • Мистецтво, творчість - Флористика
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.