Курси

AC profi, академія бізнесу та фінансів




Про компанію

Очні та дистанційні курси з МСФО, управлінського обліку та оподаткування для бухгалтерів, аудиторів, фінансистів, економістів і підприємців.

Підготовчі курси за такими програмами, як: Диплом з міжнародних стандартів фінансової звітності ACCA ДипІФР, Сертифікат "Управління ефективністю бізнесу" CIMA Cert PM, Сертифікат CAP / CIPA.

Консалтингові послуги, як для компаній, так і для окремих фахівців.

Трансформація фінансової звітності для підприємств.


Курси

1
  • 7 000 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Економіка, бухгалтерія та облік, Менеджмент, управління
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Курс DipIFR. Методика преподавания разработанна очень четко и очень удобно, все раскладывается по полочкам, доступно и понятно приподносится. Сам курс разбит на три модуля, что позволяет информации легче усваиваться, а не учить все скопом. Все текущие вопросы, что возникают в связи с изучением курса, подробно рассматриваюся и обьясняются пока вы не поймете =). Екзаменационный модуль позволяет закрепить полученные вами знания и подтянуть их еще больше. Хочу выразить благодарность Ирине Викторовне, за то что верила в мои силы больше чем я. Спасибо! Я сдала екзамен с первой попытки. Курс подготовит вас не только к сдаче екзамена, а и пригодится в работе.

,

Очень профессиональное преподавание. Получила не только навыки необходимые для того, чтобы сдать экзамен, но и практические знания МСФО.

,

Отличная Академия! Училась и получила ДипИФР! Ура!!!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.