Курси

Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів




Про компанію

Приватний вищий навчальний заклад «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів» (МАСБА) здійснює активну діяльність в сфері освіти, надаючи бухгалтерам, аудиторам та іншим представникам фінансової сфери широкий спектр навчальних програм підвищення кваліфікації, міжнародної сертифікації, актуалізації та оцінки професійних знань.

В організаційній структурі Академії створено п'ять департаментів: в тому числі департаменти вищої освіти, післядипломної освіти, зовнішніх зв'язків та розвитку, фундаментальних і прикладних досліджень та обліково-юридичного забезпечення. У складі департаменту вищої освіти створена кафедра фінансового обліку за МСФЗ і П(С)БО. У складі департаменту післядипломної освіти функціонують три центри - центри міжнародних сертифікаційних програм, розвитку аудиту і постійного професійного розвитку. Крім того, в Академії активно функціонує Центр дистанційних освітніх технологій та Навчально-методичний центр. У складі департаменту зовнішніх зв'язків та розвитку функціонують відділи взаємодії з громадськістю та слухачами, інформаційної підтримки та PR-політики, міжнародного співробітництва та зв'язків з партнерами, а також відділ консалтингу та професійних послуг. 

До кадрового складу Академії входять 1 доктор економічних наук і 4 кандидати економічних наук за спеціальністю «бухгалтерський облік, аналіз і аудит». До навчального процесу залучаються викладачі на договірній основі, які мають значний досвід як викладацької, так і практичної діяльності.

Академія є акредитованим провайдером в Україні:

  • AССА DipIFR (Rus.)
  • CIMA
  • ICFM

Загальна чисельність слухачів, які пройшли навчання в Академії, спільно з її засновниками та партнерами, на кінець 2019 року  становить більше ніж 6 000 осіб! 

На сьогоднішній день перелік програм, які пропонуються слухачам Академії, включає більше 50 навчальних програм, серед яких найбільш затребуваними є програми за міжнародними стандартами фінансової звітності, національному бухгалтерського обліку, фінансової діагностики, управлінського обліку і аудиту.

 Нас рекомендують! До нас повертаються!

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.