Курси

Львівська асоціація розвитку туризму




Про компанію

Львівську Асоціацію Розвитку Туризму (ЛАРТ) створено у серпні 2000 року за підтримки Міністерства Міжнародного Розвитку Великої Британії (DFID) у партнерстві із органами державного самоврядування, туристичними фірмами та організаціями.

Сьогодні ЛАРТ – це членська (65 Членів) неприбуткова організація, яка представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами.

Асоціація об’єднала органи державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та інтереси приватних туристичних структур з метою пропагування Львова/області як туристичного центру за кордоном та в Україні. ЛАРТ також, координує діяльність та ініціативи спрямовані на розвиток в’їзного туризму та сприяє розвитку належної інфраструктури.

Крім того, ЛАРТ створила перший в Україні Туристично-Інформаційний Центр (ТІЦ) міста (дочірня структура ЛАРТ), який приносить користь як гостям Львівщини так і його мешканцям. У туристичному центрі безкоштовно надаються різноманітні інформаційні послуги туристам та мешканцям Львова/області. Колектив Асоціації проводить щорічні ліцензовані професійні курси: екскурсоводів та гідів перекладачів по м. Львову, екскурсоводів по замкам Львівщини, курс з перепідготовки фахівців туристичного супроводу. 

За увесь період діяльності ЛАРТ отримав десятки державних та міжнародних визнань.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.