Курси

Чайка, школа автодрому




Про компанію

Школа контраварійного водіння.

Навчаємо початківців, водіїв з досвідом та професіоналів.

Сертифіковані Автомобільною Федерацією України (FAU).

Проводимо заняття на єдиному автомобільному спорткомплексі в Україні: «Чайка».

Наші засновники і інструктори - діючі спортсмени, чемпіони України з шосейно-кільцевих перегонів, мають великий досвід викладання.

Працюємо за такими програмами: навчання водіїв початківців; захисне (контраварійне) водіння; зимове водіння; програма підготовки особистих водіїв; Racing school: Start, Time attack, Drift; та ін.

Працюємо в м. Києві та інших містах України.


Курси

1
  • 5 000 грн за заняття
  • Водіння - Автоспорт, Автошкола (одержання прав), Контраварійне водіння
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Взял “Контр-аварийное вождение Level 2” за восемнадцать тысяч гривен(18000 грн) три урока по два часа. Сюда входит два контр-аварийных урока и один дрифт. Суммарно шесть часов. 18000 грн / 360 минут = 50 грн/минута Сам процесс катания понравился, но: люди опаздывают на работу, тренировка начинается с опозданием и заканчивается раньше времени. Машины не подготовленные к занятию. Инструктор сидит в другом автомобиле. Иногда что-то говорит в рацию, в которую ничего не разобрать. Не смотрит за процессом,а в телефон, соответственно дает либо не правильный совет, либо вообще не комментирует, что сделал не так и что нужно делать. Сам автодром построен еще при СССР и с тех пор давно не было ремонта.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.