Курси

Next School, школа іноземних мов




Про компанію

Курси іноземних мов для кожного!

Запрошуємо Вас і Ваших дітей на курси іноземних мов ONLINE! На підставі вхідного тестування, ми підберемо ефективну програму навчання - допоможемо освоїти граматику, сформувати навички розмовної мови, збільшити словниковий запас і розширити Ваш кругозір.

Крім цього, школа навчання іноземним мовам Next School пропонує спеціалізовані програми, завдяки яким вивчити мову зможе будь-хто - незалежно від віку, рівня знань і кількості вільного часу.

Школа іноземних мов Next School пропонує як класичне вивчення мови, так і спеціалізовані програми:

  • Інтенсивні курси - це можливість значно поліпшити Ваш рівень володіння мовою в короткі терміни, ідеальний вибір, якщо незабаром Вам за кордон.
  • Курси для дітей від 6 років - це можливість прищепити Вашій дитині любов до іноземних мов з раннього віку. Наші досвідчені педагоги знають, як знайти підхід до дітей і зацікавити їх у навчанні.
  • Розмовний клуб - це ефективний тренінг, завдяки якому Ви в короткі терміни розвинете навички вільного спілкування іноземною мовою, в тому числі освоїте розмовний сленг і методику корпоративного спілкування.
  • Корпоративне вивчення англійської мови.
  • Підготовка до ЗНО - постійно удосконалюється методика підготовки, індивідуальний підхід, дружня і невимушена атмосфера гарантують Вам успішну здачу ЗНО та вступ у провідні вузи України.
  • Онлайн навчання.
  • Підготуємо Вас до міжнародних іспитів з англійської мови (TOEFL, IELTS, FCE і т.д.).
  • Індивідуальні та групові заняття.

Ми навчаємося онлайн!

Безпека наших учнів понад усе, тому усі заняття проводяться онлайн. Наші досвідчені викладачі докладають максимум зусиль, щоб таке навчання було максимально якісним. Такий метод навчання має безліч переваг:

Унікальна можливість підлаштувати темп навчання під себе. Учень випрацьовує власний ритм і дотримується його без додаткових переживань, чи встигне він щось, чи ні.

Можна виявити слабкі сторони дитини під час навчання і працювати над ними. Методологічно сильні онлайн-уроки, робота учнів на спеціальних навчальних платформах прозоро показують картину, в яких предметах дитина орієнтується блискуче, а де є суттєві прогалини.

Знижується психічне та фізичне навантаження. Завдяки економії часу на логістику в дитини з’являється вільний час для інших занять. Та й лікарі підтверджують, що під час домашнього навчання діти менше хворіють: зменшується кількість контактів у школі й транспорті.

Навичка самоосвіти / Long Life Learning. Освітні експерти переконані, що у 2030 році процес навчання стане безперервним. Тож у нинішнього покоління учнів є нагода прокачати цей скіл, більше навчаючись самостійно за умов правильно організованої «дистанційки».

Next School має кваліфікованих вчителів, які допомагають своїм учням освоїти матеріал чудово та якісно навіть через екран. Приєднуйтеся!


Курси

1
  • 160 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Мой ребенок посещает занятия уже больше года. Мы всем довольны. Результат просто замечательный. Учитель - профессионал своего дела.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.