Курси

JustSchool




Про компанію

Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні.
JustSchool — це більше 12 000 учнів з усіх куточків світу, більше 600 співробітників, більше 1200 викладачів.

Ми навчаємо дітей і дорослих за індивідуальною програмою. Наш освітній продукт — унікальний на ринку України, спеціально розроблений нашими методистами для учнів, з урахуванням їх побажань та інтересів.
Наші продукти — це англійська, польська, українська, математика, програмування, історія України, а також платформа з безкоштовними домашніми завданнями для учнів загальноосвітніх шкіл — JustClass.
Ми успішно співпрацюємо з благодійним фондом «Діти Героїв». За цей час ми провели понад 30 000 уроків з математики, української та англійської мов, та уроків з програмування для дітей, які втратили батьків під час війни.
Головна цінність компанії — результати наших учнів!

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 880 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти

Відгуки

85
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дуже задоволена,школою JustSchool 🙌подобається їхній підхід до клієнтів,старань допомогти по всіх питаннях ,підібрати викладача,дуже зручний сайт,постійно на зв’язку якщо виникають питання.Навчання онлайн,проходять з легкістю,матеріал добре пояснюється викладачем .Дуже задоволені школою🫶

,

Навчання в Just school з англійської та польської мови було для мене чудовим досвідом! Спілкування з викладачами в режимі онлайн дозволило мені зручно вивчати мови відповідно до мого розкладу та навантаження. Матеріали були добре структуровані та зрозумілі, інтерактивна платформа зручна та робить заняття максимально ефективним, а відповідальність викладачів допомогла мені швидко засвоїти необхідні знання. Я відчуваю, що моя впевненість у розмовній англійській та польській мовах зросла, і я готовий використовувати їх у спілкуванні. Щиро рекомендую цю школу для тих, хто шукає зручний та ефективний спосіб вивчення мов онлайн!

,

Дуже задоволена навчанням в Just school, яке можна адаптувати під будь-який робочий графік, що, особисто для мене, відіграло головну роль при виборі школи. Крім того, подобається платформа і теми занять, які є сучасними та актуальними. Завжди можна зайти на платформу і попрацювати самостійно, при бажанні. Одним словом - мене все влаштовує і мій рівень англійської мови поступово зростає.

,

Подобається структура сайта. Досить багато завдань, і в блоці в теорії, і в блоці навчання, і в блоці домашньої роботи. Подобається робота зі словником.

,

Платформа JustSchool - це дійсно чудовий вибір для навчання . Можу сказати що жодного разу не пожалкувала у виборі саме цієї школи . Знання на високому рівні , вчителі доступно пояснюють та підбирають цікавий матеріал , а менеджери завжди на зв'язку та готові допомогти у вирішенні проблем. .Це дійсно школа майбутнього.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.