Блог навчальних закладів

Знайдено 319 статей

Літні інтенсиви

Опануй 1 рівень мови за 3 місяці! Від «я знову забув, як це перекладається» до впевненого і вільного володіння мовою.

8 безплатних способів покращити свій speaking англійською

Стаття пропонує 8 безплатних способів покращити усне мовлення англійською, зокрема розмовні клуби, мобільні застосунки, подкасти, YouTube, онлайн-курси, читання вголос, практику з друзями та спеціальні ресурси.

Набір в онлайн-групу IELTS Academic розпочато

Якщо бажаєте навчатися за кордоном, ця публікація для вас! Lucky English відкриває набір в групу вихідного дня!

Набір у групу Upper Intermediate! Розпочинаємо online-навчання у травні

Підніміть своє володіння англійською мовою на новий рівень разом з Lucky English!

Що найскладніше для новачка при вивченні мови

Стаття розглядає найбільші труднощі для початківців у вивченні мови та надає поради, як їх подолати. Важливість граматики, запам'ятовування слів та розвиток навичок мовлення обговорюються в контексті вивчення будь-якої мови.

Десерти та солодощі англійською мовою

У цій статті ми з вами поспілкуємося про солодощі в англійській мові, познайомимося з різними термінами та нарешті дізнаємося, чим відрізняється десерт від пустелі. Готові?

Як вчити англійську за допомогою серіалів

Відкрийте для себе світ захопливого вивчення англійської мови за допомогою серіалів! Ця стаття розкриє вам дієві стратегії та поради, які допоможуть вам опанувати мову, насолоджуючись улюбленими шоу.

Пройди тест та отримай персональний English learning plan від Englishdom

Вивчаєш англійську, а до результату ще як до Нью-Йорку пішки? Пройди безоплатний тест на знання англійської та отримай план вивчення англійської, щоб впевнено та легко досягнути поставленої мети🚀

Вільна англійська для дорослих та дітей зі школою Englishdom

Онлайн-школа Englishdom відкрила для українців преміумдоступ до мобільного застосунку ED Words (500 тис.+ завантажень) 💙💛.

Мистецтво small talk: 12 тем для коротких розмов з колегами

Прагнете підтримати доброзичливу атмосферу в офісі або покращити комунікацію з колегами? Тоді вам неодмінно слід опанувати мистецтво small talk. У цій статті ми розкажемо, як уникнути незручних пауз та про що можна вести невимушену розмову.