Коледжі

Харчові технології

  • вул. Кобилянської, 105, м. Сокиряни, Чернівецька обл., 60200
  • (03739) 2-14-04
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Фаховий молодший бакалавр "Харчові технології"

1 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 110,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Сокирянське вище професійне училище.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 15, контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми
  • вул. Івана Пулюя, 42, м. Львів, 79030
  • (032) 263-62-61
    (032) 263-81-09
    (097) 975-29-29
  • Державний.

181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна

1 900 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 18 — 25 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 32 програми
  • вул. Чорноморського козацтва, 12, м. Одеса, 65003
  • (048) 723-55-29
    (048) 723-74-09
    (048) 723-80-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 (Зберігання і переробка зерна) - ПТУ з/в

4 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 113 програм
  • бул. Машинобудівників, 40, м. Краматорськ, Донецька обл.
  • (062) 641-47-18
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Технологія приготування їжі

6 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 134,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 25 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 харчові технології

6 250 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 липня — 14 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 15 програм
  • вул. Київська, 40/1, м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
  • (04337) 6-25-61
    (04337) 6-28-50
    (04337) 6-27-97
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти (заочна бюджетна форма навчання)

6 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 141,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 7 місяців навчання (01.09.2023 — 31.03.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 13 програм
  • просп. Дмитра Яворницького, 76, м. Дніпро
  • (056) 745-32-01
    (068) 253-82-13
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти

6 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 145,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДНІПРОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.10.2023 — 30.04.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 16 програм
  • вул. Степана Бандери, 73, м. Тернопіль, 46011
  • (0352) 24-17-00
    (0352) 24-17-39
    (0352) 24-31-31
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Виробництво харчової продукції

7 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 14 липня — 13 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 13 програм
  • вул. Музейна, 3, м. Чернігів, 14000
  • (046) 264-59-70
    (046) 277-85-82
    (046) 267-60-36
    (050) 410-01-96
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології (3 сесія)

7 800 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (26.10.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 21 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 28 програм
  • Нетіченська набережна, 14-а, м. Харків, 61010
  • (050) 028-85-28
  • Державний.

181 Харчові технології З 11

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 25.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 19 програм