Харчові технології
371 результат
181 Фаховий молодший бакалавр "Харчові технології"
1 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Сокирянське вище професійне училище.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 Додатковий набір, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, небюджетна
1 900 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 181 (Зберігання і переробка зерна) - ПТУ з/в
4 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Технологія приготування їжі
6 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 харчові технології
6 250 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 липня — 14 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти (заочна бюджетна форма навчання)
6 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 7 місяців навчання (01.09.2023 — 31.03.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти
6 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДНІПРОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (01.10.2023 — 30.04.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Виробництво харчової продукції
7 500 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 14 липня — 13 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 181 Харчові технології (3 сесія)
7 800 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (26.10.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 — 21 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології З 11
8 000 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 25.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.