Англійська мова для дітей та дорослих, онлайн



Про курс

  • Онлайн-англійська для дітей 6-12 років

Ми допомагаємо дітям легше звикнути до англомовного середовища, адже вчителі уникають перекладу на рідну мову. Ми пояснюємо новий матеріал за допомогою асоціацій, малюнків, карток, інших інтерактивних матеріалів тощо. Діти працюють в парах та в командах над різноманітними проєктами, що розвивають креативні й комунікативні навички, допомагають краще засвоїти вивчене.

Ми завжди на зв'язку з батьками щодо відвідуваності занять та навчального прогресу дитини.

  • Онлайн-англійська для підлітків 13-17 років

Підлітки вивчають граматику і лексику, що відповідають рівням А2-В2. Після закінчення останнього рівня Secondary Advanced підлітки володіють рівнем С1 та готові до вступу у вітчизняні та закордонні навчальні заклади.

На онлайн-заняттях в LSE ми багато уваги приділяємо покращенню навичок говоріння та аудіювання, що потрібні у повсякденному спілкуванні.

  • Онлайн-англійська для дорослих

З першого заняття студенти повністю занурюються в англомовне середовище. 

Акцент онлайн-курсів англійської - на практиці розмовної англійської та збагаченні словникового запасу, ґрунтовній практиці усіх мовленнєвих навичок та граматиці англійської мови.

Групи формуються за рівнем знань (дитячі та підліткові групи формуються як за рівнем, так і за віком учнів). Для запису в групу необхідно пройти безкоштовний онлайн-тест на визначення рівня.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.