Курси

London School of English, онлайн-курси англійської мови




Про компанію

London School of English - онлайн-школа англійської мови для дітей та дорослих.

На онлайн-заняттях в LSE студенти з головою занурюються в англомовне середовище — викладачі не застосовують переклад та пояснюють весь матеріал англійською за допомогою жестів, картинок, презентацій та інших інтерактивних матеріалів. Так ви позбавитесь почуття розгубленості, коли доведеться розмовляти з іноземцями у реальному житті.

Крім постійної комунікації в онлайн-класі, ви будете працювати з інтерактивними навчальними ресурсами від провідних міжнародних видавництв, читати адаптовану літературу англійською та дивитися відеоблоги in English. Так ви зможете краще засвоїти граматику, розвинути навички читання і письма та збагатити словниковий запас.

Заняття проводять носії мови та укранські фахівці з міжнародними кваліфікаціями у сфері викладання. Навчання проходить на платформі Zoom.

Онлайн-курси в LSE розроблені для дітей від 6 років, підлітків та дорослих. Ми пропонуємо загальну англійську усіх рівнів, підготовку до ЗНО/НМТ/ЄВІ з англійської мови, підготовку до IELTS та Кембриджських іспитів, бізнес англійську.

Групи формуються як за віком, так і за рівнем знань. Записатися в групу та отримати консультацію можна за результатами безкоштовного онлайн-тесту.

Щоб отримати консультацію, звертайтеся за тел: [відкрити контакти]+380733645474

Категорії курсів


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова; Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.