Східні бойові мистецтва, самозахист



  • 2 500 грн на місяць

Про курс

Наші заняття підходять людям із будь-якою фізичною підготовкою. Найголовніше це бажання працювати над собою.

Сучасний світ повний неочікуваних подій, як позитивних, так і негативних. Останні можуть виникнути дуже несподівано. Сам факт, що вулиці патрулює поліція, говорить про те, що світ - не такий уже й мирний, як може здатися. Тому ваша безпека насамперед залежить від вас самих, і лише потім від допомоги ззовні. Якщо вона буде, звісно.

Самооборона це зовсім інший напрямок, і він ніколи не був змаганням. На вулиці (і на полі битві в тому числі) ніхто не влаштує спаринг, там все дуже просто: залишитися живим. Якщо на спортивних змаганнях є правила, яких потрібно дотримуватися, то на фронті та на вулиці жодних правил не існує. При цьому якщо на фронті все зрозуміло, то для цивільних є КК, який істотно впливає на прийняття рішення як діяти. Тут без досвідчених інструкторів буде дуже складно розібратися і щось зробити. Велика помилка сприймати вулицю як спортивний бій.

Мета наших занять - навчити як мінімум витримці і не впадати в ступор у небезпечній ситуації, а як максимум - освоїти дієві прийоми відпрацьовані Майстром на практиці. 

  • Базова робота на гнучкість, реакцію, швидкість, пробивну силу удару, набивання та інше.
  • Базові бойові техніки східних бойових мистецтв спільно з прийомами, що застосовуються у в'єтнамському спецназі.
  • Бойові комплекси 5 звірів
  • Анатомія, біомеханізми, акупунктура
  • Робота з довгими ударними, рубаючими, колючими предметами
  • Робота зі стандартами короткими ударними, рубаючими, колючими, ріжучими предметами
  • Робота з типовими допоміжними предметами (ніж, тактична ручка, коротка паличка)
  • Надання першої медичної допомоги
  • Самомасаж та дихальні вправи

Заняття проходять кожен вівторок та четвер

  • з 20:00 до 22:00

Заняття проводить:

Фам Чунг Тхань, рік народження 1964, В'єтнам.

Герой В'єтнаму, ветеран – офіцер та інструктор елітних військ спеціального призначення В'єтнамської Народної Армії (ВНА) з багатим досвідом бойових операцій на території Індокитаю та Південно-Східної Азії.

Пройшов навчання за спецпрограмою підготовки у найкращих фахівців ЗНА. Має практичний досвід групового та одиночного виживання у різних ландшафтних умовах.

Був військовим інструктором із психопідготовки, виживання у військових умовах, тактиці бою. Має більш ніж 30-річний досвід навчання бійців спецпідрозділів силових структур, армії, розвідки. В Україні – ГРУ, УБОЗ – підрозділи «Сокіл», «Беркут».

Є спадкоємцем сімейної школи східних бойових мистецтв "Чунг Нам Во Дао", що веде свою історію з XIII століття. Бойовим мистецтвам почав навчатися з 6-ти років за сімейною лінією.

На початку 90-х переїхав до України і почав навчати бойових мистецтв як цивільних, так і військових.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.