Статті

Курси UI UX — ефективний шлях від новачка до експерта

Курси UI UX — це можливість освоїти нову професію в IT-індустрії для тих, хто поки немає потрібних знань в цьому напрямку, але дуже хоче змінити сферу діяльності. Крім того, вони можуть бути корисні і тим, хто вже має уявлення про графічний дизайн, але прагне розширити свої можливості.

Профорієнтаційний тест — швидкий спосіб визначитися з професією

Що робити, щоб обрати оптимальний напрям діяльності, який повною мірою відповідатиме твоїм задаткам і талантам? Наразі відповідь на це питання дає лише профорієнтація — комплекс заходів, які мають на меті допомогти виявити вподобання дитини, розкрити її здібності та підібрати напрям діяльності з урахуванням якостей особистості та вимог сучасного ринку праці.

Чому прикольно і вигідно вести агробізнес в регіонах

Багато молодих людей хочуть відкрити свою справу, проте більшість навіть не розглядає аграрний сектор як вигідний варіант. А дарма, адже в такому бізнесі є безліч переваг перед іншими сферами.

Професія кондитер: усе, що потрібно знати й трохи більше

Кондитер — це майстер з власним почерком і стилем. Якщо ви справді талановиті, через якийсь час ви зробите собі ім'я. Клієнти захочуть замовляти саме ваші торти. Тому ви зможете відкрити свій ресторан, кафе чи студію.

Найпопулярніші творчі професії

Після шкільного випускного вечора рідні кажуть, що творча діяльність навряд чи принесе постійний дохід і краще обирати спеціальність за банальним розрахунком, а не до душі?

Десять заповідей новачка

Поки шукаєте роботу, здається, що найголовніше - знайти її. Але важливо ще й зуміти втримати. Недарма придуманий випробувальний термін. Можливо, доведеться поступитися деякими звичками, але результат - стабільне робоче місце - того вартий.

Як студенту знайти гарну роботу?

Початок кар'єри - це завжди складність. Але подолавши її можна підняти свою самооцінку, затвердитися на життєвому шляху і, звичайно ж, поліпшити матеріальне становище.

Обираємо професію

Сьогодні в Україні вищу освіту можна отримати в безлічі навчальних закладів – державних, приватних, комунальних та інших форм власності, лише спеціальностей в нашій країні існує близько шестисот. Як же випускникам шкіл зорієнтуватися?