Що таке мережевий маркетинг? Емоційна і раціональна відповідь

Що таке мережевий маркетинг? Емоційна і раціональна відповідь

MLM - це найцікавіший напрямок в сучасному бізнесі. У США сьогодні живе приблизно 500 000 мільйонерів, і 20% з них заробили свої статки в MLM.

Не помиліться, він нічого спільного не має з незаконною «пірамідою» або грою в «щасливе лист». Це колосальний бізнес, що пропонує людям більше можливості розбагатіти, ніж будь-який інший вид бізнесу.


Відповідь раціональна:
Мережевий маркетинг або MLM-це маркетингова концепція, що припускає створення мережевої (багаторівневої) організації, покликаної просувати товари та послуги від виробника до споживача, використовуючи прямий контакт людини з людиною.

Відповідь емоційна:

Мережевий маркетинг - це багатомільйонна індустрія, яка росте з кожним днем. Буквально тисячі людей знаходять ЗАРАЗ (в даний момент!) фінансову незалежність, займаючись мережевим маркетингом і отримуючи доходи від 25 до 50 тисяч доларів на рік. А багато хто навіть перевершують 100000-доларовий рубіж і досягають навіть мільйона і більше.

Мережевий маркетинг, нарешті, завоював заслужене визнання. Практично будь-які товари, які ви можете купити в магазині, можна вже зараз, або, принаймні, в найближчому майбутньому купити і через мережевий маркетинг. Вітаміни, дієтичні продукти, косметика і миючі засоби найпопулярніші лінії MLM. Крім того, можна купити книги, журнали, твори мистецтва, посуд, одяг, канцтовари і безліч видів продуктів харчування. Список можна продовжувати і продовжувати, і майже кожен день до нього додаються нові товари.

За останнє десятиріччя через MLM заробили мільйонні стану більше людей, ніж у будь-якому іншому виді бізнесу. У той же час компанії, що займаються мережевим маркетингом, зазнають банкрутства анітрохи не рідше, ніж будь-які інші компанії. Частина людей вважає, що MLM це їх справджених мрія, інші незадоволено кривиться, говорячи про MLM.

Є багато причин, по яких варто полюбити мережевий маркетинг.

Ось деякі з них:

  • Гнучкий графік, коли ви залишаєтеся на основній роботі, коли ви студент або домогосподарка з дітьми - це відмінна можливість. Таких вигод, про які ми тільки що говорили, не існує більше ніде. У той же час існує багато людей, які вважають нормою те, що необхідно працювати на когось, і вони помиляються, вірячи, що їхня робота принесе їм такі ж вигоди.
  • Це унікальний бізнес, де лише допомагаючи іншим, ви піднімаєтеся самі. Будь-який інший бізнес - бізнес одинаків. Де в боротьбі за ринок конкурент може підвести, поставити підніжку, адже там - це єдиний спосіб вижити. Мережевий маркетинг - це бізнес, в якому ваш дохід зростає в залежності від того, скільком людям ви допомогли заробити гроші. Чим більше часу, зусиль ви вклали в свого дистриб'ютора, тим більше у вас чек.
  • Мережевий маркетинг - високодохідний бізнес з мінімальними інвестиціями. Дійсно, в більшості компаній цієї індустрії оборотний капітал не перевищує 200 - 300 доларів. Порівняйте цю суму з грошима, необхідними для розкрутки будь-якого традиційного бізнесу, - це десятки тисяч доларів зазвичай взятих в кредит під солідний щомісячний відсоток, і самі зробіть висновок.
  • Мережевий маркетинг дає можливість отримати професію XXI століття. Це професія - «мережевика», людина-універсал: професійний комунікатор і психолог, учитель і маркетолог, економіст і бізнесмен, промоутер і спікер.
  • Мінімальний ризик
  • Свобода. Для кого-то це, перш за все фінансова, - коли життя перестає визначатися мізерною получки наприкінці місяця або шматком хліба з панського столу. Для кого - то це свобода переміщень, подорожей по всьому світу. Свобода вибирати собі партнерів по бізнесу, стиль життя, особистісну філософію. Цей бізнес - світ, в якому живуть вільні люди і панує дух підприємництва. Тут кожен є своїм власним босом і паном. Ніхто не змусить вставати до восьмої ранку на роботу, сидіти там до шести вечора і робити те, що не подобатися. Ви вправі самі планувати свій робочий графік, відпочинок і доходи. І лише від вас залежить, чи буде ваша справа успішним або помре, навіть не почавши приносити віддачу.
  • Простота. Мережевий маркетинг - дійсно простий бізнес. Простий, але не легкий. В принципі, в ньому немає нічого складного - він заснований на простих методах. Немає необхідності винаходити велосипед - за 60 років індустрія накопичила дуже багатий досвід, треба просто навчитися його використовувати. Просто, це той бізнес, який можна робити легко. Тут можна отримувати гроші за те, що ви і так робили "завжди і безкоштовно! Просто за те, що спілкуєтеся з людьми, заводити нові знайомства, даєте корисну інформацію, читаєте розумні книжки, користуєтесь якісними продуктами (та ще й зі знижкою), спілкування з цікавими людьми.
  • Мережевий маркетинг дозволяє досягти неймовірного - кожен має право на отримання авторського гонорару (комісійні з мережі)! Цей вид доходу особливий - ви одержуєте за зусилля інших людей, кожен з яких так само працює сам на себе. Що б з вами не сталося - втомилися ви або захворіли. Вас чекає авторський гонорар. Це повторюється щомісячний дохід, аналогів якому в традиційному бізнесі немає. Це той бізнес, який породив величезну кількість мільйонерів і просто багатих людей. У цьому бізнесі при мінімальних інвестиції за мінімальний час можна одержувати неймовірні доходи. І єдине, що для цього необхідно, - опинитися в потрібному місці в потрібний час. Повірити в себе і почати діяти.
  • Сімейний бізнес. Де ще чоловік і дружина, які мають абсолютно різний освіту, можуть так впевнено йти до спільної мети - забезпечення надійного фінансового майбутнього сім'ї? В мережевому маркетингу це особливо необхідно - адже багато в чому це бізнес емоцій, гарного настрою. Спільна робота наповнює життя новим змістом, дозволяє краще зрозуміти один одного, сприяє особистісному росту подружжя.
  • Це бізнес яскравих, неординарних особистостей. Прагнення оточити себе цими людьми, жити серед них і вчитися, стати одним з них - потужний стимул для саморозвитку.
  • Мережевий Маркетинг - бізнес для всіх. Сюди може прийти хто завгодно за грошима, спілкуванням, визнанням, новою ідеєю, інформацією, мотивацією, знижкою на продукт, ховаючись від самотності, сірості, шукаючи підтримку, нових друзів, нові способи самовираження і реалізації амбіцій. І прийти може будь-який: пенсіонер, школярка, дружина «нового руського», студент і бізнесмен.
  • Це бізнес інформації. Це школа життя зі своєю філософією, з приголомшливими можливостями для самовираження, саморозвитку та самовдосконалення. Чим вищий ваш особистісний рівень, тим вище чек, тим легше йдуть за вами люди, тим більше ви можете дати їм як спонсор. Люди йдуть за більш сильними, більш успішними, більш інформованими. За тими, хто завжди на голову вище. Лише постійно навчаючись, рухаючись вперед по спіралі розвитку особистості, ви можеете бути лідером.

Не всі досягають фантастичних успіхів в мережевому розповсюдженні  (як і в будь-якій іншій сфері діяльності), але доходи «середнього» мережевиків з досвідом 5-7 років, як мінімум, в кілька разів вище доходів тих фахівців, які в будь-якому суспільстві вважаються високооплачуваними.

Ті, хто професійно працює в цій індустрії, мають великі доходи і круто змінюють свій стиль життя. Вони отримують багатогранний багаж, що набагато важливіше, ніж гроші. Все своє подальше життя вони використовують досвід, сили і впевненість у собі. Вони можуть робити те, що іншим не під силу. Вони складають основу людських відносин. Вихідці з цієї індустрії стають елітою суспільства в багатьох країнах. Ви дуже здивовані, дізнавшись про те, що багато хто з тих, хто сьогодні казково багатий і відомий усьому світу, заробили свій перший мільйон в одній з компаній мережевого маркетингу.

Всі ці та інші критерії індустрії послужили тому, що сьогодні відомі аналітики та фінансові консультанти сходяться на думці, що зараз на черзі друга фаза розвитку мережевої індустрії - фаза стрімкого зльоту, коли дуже багато жителів планети виявляться або клієнтами, або дистриб'юторами різних мережевих компаній. Цей процес багато в чому буде визначати розвиток ринку праці та вигляд економіки двадцять першого століття.

Сьогодні щомісяця мережевий маркетинг входить понад 100 тис. чоловік.

В даний час в США більш, ніж 850000 мільйонерів і 20% з їх числа вийшли з MLM.

Двоє з найбагатших людей в США зробили свій стан в MLM. За даними журналу Success ця індустрія дає кожну тиждень 2 нових мільйонера.

Акції найбільших MLM-компаній котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE), входять до списку ста найбільш успішних і швидко зростаючих компаній (Fortune 's list).

Джерело: bio-lavka.kiev.ua


Коментарі

9
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Taisiya Kopanitskaya, 21.08.2023, 18:55

Мережевики- це найкращі люди планети, тому що вони, працюючи над собою, змінюють всесвіт

Василь, 29.01.2023, 17:14

Дякую,цікава стаття. Тема гарна.

Віка, 10.01.2023, 14:52

Це дуже прибуткова тема, а головне займає мінімального часу.

Наташа, 10.11.2022, 08:02

Дуже мотивоюче

Василь Мірчук, 13.10.2021, 15:21

Хто зрозумів, поставив мету і щодня йде до неї, тому ця стаття - в підмогу. Мережевий маркетинг дає шанс змінити власне життя і життя майбутніх поколінь.

Ольга, 27.05.2021, 02:17

Дуже цікава стаття!Дякую вам, за дуже корисну інформацію!!!

Микола, 09.03.2020, 15:42

Дуже вдячний за цікаву та інформативну статтю, давайте ще на цю тему!)

Сергій, 16.01.2020, 10:11

Хороша стаття. І взагалі, на тему мережевого маркетингу жоден прочитаний матеріал не буде зайвим.

Михайло Михайлович с. Сари, 11.02.2017, 08:16

Займаюсь мережевим маркетингом з дружиною і впевнений на 1000 відсотків, що ми на правильному шляху. Треба вибрати правильну компанію і гарного, розумного інформаційного спонсора!


Залишити коментар

Інші статті в категорії Мережевий маркетинг і MLM