Репетитори

Французька мова, підготовка до TEF, TEFaQ, TEF Canada



  • 200 грн  -5%


Про курс

Підготовка до TEF, TEFaQ, TEF Canada

  • Мої колеги викладачі, готують до TEF на рівні від А1 до С2 включно. Викладаємо тільки за допомогою скайп вже більше восьми років. Яким би чином Ви не готувалися до цього іспиту в Дніпрі (Дніпропетровську), найбільш ефективними і продуктивними залишаються заняття з індивідуальним репетитором французької по скайпу.

Натисніть на цей напис для швидкої онлайн консультації у нашого фахівця. Після натискання на цей напис відкриється вікно індивідуального чату з адміністратором школи. Наш фахівець онлайн і готовий відповісти на Ваші запитання!

  • Обсяг курсу: Досвідчений репетитор французької мови проведе з Вами перший вступний урок. На цьому уроці додатково перевірить рівень Ваших знань і обговорить Ваші вимоги і побажання, підбере оптимальну тривалість курсу підготовки до TEF (TEFaQ).
  • Готуйтеся до отримання сертифіката TEF, TEF Canada, TEFaQ з нашими викладачами! Адже в нашому колективі тільки професійні репетитори. Всі викладачі, без винятку, мають диплом про вищу освіту за спеціальністю викладач французької мови, сертифікати рівня С1-С2, тривалу педагогічну практику. Ціна на заняття в нашій школі теж дуже приваблива.

Всі контакти і подробиці, інформація про нас і наших репетиторів, на основному сайті http://online-language.org

  • Час проведення: обговорюється індивідуально, беручи до уваги Ваші побажання та зайнятість викладача.

Для всіх бажаючих підготуватися до іспиту TEF (TEFaQ) з індивідуальним репетитором французької. Назвіть нам адресу (education.ua) і отримайте знижку 5% від обумовленої ціни.

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.