Статті

Поради з підготовки до НМТ та ЗНО. Як краще запам’ятовувати та обробляти інформацію?

Кожен учень інвестує в себе, відвідуючи школу. Та яким би успішним він не був, саме від іспитів залежить його майбутнє. І головним завданням є правильна підготовка до цих іспитів.

Переваги навчання у Словаччині для українців

Ті, хто навчаються у школі останні рік-два часто замислюються про те, який університет обрати. Багато залежить від інтересів, схильностей та цілеспрямованості кожного абітурієнта. В Україні широкий вибір університетів: у кожному місті можна знайти як мінімум декілька варіантів, де будуть представлені різні спеціальності. Там ви зможете здобути хорошу освіту, але в той же час не зможете відчути як це — переїхати не просто в інше місто, а в іншу країну.

Онлайн курси: безперервна освіта медиків

Лікарям дуже важливо постійно підвищувати кваліфікацію і проходити навчання.

Чи важливо отримувати високі бали в закордонних університетах?

Українців активно підтримують університети Європи: пропонують студентам безплатні програми навчання, житло та стипендії. Навчання в іноземному виші — цілком реальна можливість, абітурієнту варто лише завчасно підготуватися. У кожній країні своя специфіка, гарною новиною є те, що для вступника доступно безліч способів вступити у ЗВО в США та Європі.

Ваша дитина хоче в IT: як вибрати виш

Вибір вишу для навчання — відповідальний процес. А якщо дитина хоче в IT, важливо одразу враховувати кілька факторів, щоб отримати від навчання якомога більше.

Як скласти ЗНО з англійської у 2022 році?

Якщо ви обрали спеціальність, для вступу на яку необхідно скласти ЗНО з англійської мови, то варто розпочинати підготовку якомога раніше.

Перелік університетів Словаччини за напрямками — ваше рішення визначає майбутнє 

Вірний вибір життєвого шляху, що веде до успіху та самореалізації, безпосередньо залежить від вибору майбутнім студентом спеціальності та університету. Університетський диплом, отриманий у Словаччині, можна вважати гарантією того, що після випуску ви не залишитеся непотрібними на ринку праці та зможете знайти високооплачувану роботу в будь-якій країні Європи.

Як здати ЗНО з математики у 2022 році?

ЗНО охоплює шкільну програму з 5-го до 11-го класу. При підготовчій роботі варто повернутись до основ, без яких не можна рухатися далі.

Як самостійно вивчити англійську мову

Арсенал інструментів, доступний сьогодні для вивчення англійської мови, будь то самовчителі, курси, репетитори і додатки, має серйозні недоліки. В більшості своїй, це набір уривчастих знань, перестрибування з теми на тему, схильність прислуховуватись до «побажанням» учнів щось змінити в методиці навчання, особливо, коли учні — дорослі люди.

Як підготуватися до ЗНО?

Перед вступом до ВНЗ одним із головних питань більшості абітурієнтів є як підготуватися до ЗНО. Цей екзамен — комплексна перевірка знань одразу за кілька років навчання, тому підготовка має свої нюанси і тонкощі. Ми розповімо про корисні поради, які допоможуть скласти тестування на максимальний бал.