Квасилівський професійний ліцей

Квасиловский профессиональный лицей




  • денна
  • Статус державний. II рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

12
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я там навчався правда ще 2004.хто схоче здобути спеціальність той здобуде.в мене вгрупу поступило 31 людина а закінчило 18.тож кому потрібна освіта той вчиться.дуже добрий вчитель був Микола Миколайович вчив спец технології. Ірина Віталіївна класний керівник.математика "ВВ "і вчитель хімії вже на пенсії Любов Артемівна.я нешкодую що там навчався.працюю по тій спеціальності на яку вчився.

,

Не розумію радості від того, що уроків нема, дз нема і т.д ? Тож захотіли навчитися ремонтувати авто? Якими ж спеціалістами ви вийдете звідти? Чи ви втекли від батьків "потусуватись"?!

,

Раджу всім цей ліцей!Гуртожиток безплатний,навчання безплатне,гарна стипендія!Вчителі супер!Один одного підтримують!Завжди раді всіх бачити!

,

Дуже усім раджу цей ліцей,він чудовий і це без перебільшень. Дуже вагалась поступати сюди чи ні так як багато наслухалась про ліцей,зараз розумію що це все не правда. Усі вчителі дуже добрі і хороші, у свій час коли я навчалася у школі у мене були значно нижчі оцінки,зараз набагато вищі,не багато задають д/з. Стипендію платять, якщо береш участь у різних заходах і займаєш призові місця (олімпіади або конкурси) буде премія до стипендії в кінці семестру. Майстри виробничого навчання справжні професіонали. Навчатися тут легко і приємно. Ті,хто пишуть що це жахливий ліцей,глибоко помиляються. Дуже рада що навчаюсь тут,усім раджу!!!

,

Ха-ха-ха. Ні одного профі, а ще якийсь центр... Хіба що по відмиванню бабла


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в смт Квасильові.