Репетитори

Підготовка до Європейських ВНЗ



  • 550 грн  -10%


Про курс

Регресія якості української освіти, застарілі методики інженерно-технічного оснащення, неможливість кількісного проведення експериментів на застарілому пост-радянському обладнанні, повільна імплементація наукових інновацій навчання, все це спонукає прогресивну молодь шукати способи отримання базової освіти в Євросоюзі і США.

Придбати довгоочікувану професію, захищену юридичними законами з можливістю інвертація її в фінансове благополуччя індивідуума, є головною метою. Інженерне Освіта у Вищій школі України, перестало бути вигідним, а перетворилося на рутинно-буденне і часто незатребувана, з малим запитом на ринку праці України, локально вкраплення в приватні структури, і зовсім без державної підтримки та інновацій розвитку.

Першим етапом на шляху отримання освіти в Європі, повинен стати багаж фізико-математичних знань, набутих в умовах нашої держави, і не завжди такий багаж є, або він не володіє певним запасом міцності. Все це, за потребою, можна заповнити на індивідуальних заняттях з викладачем, опрацьовуючи структурні завдання, пропоновані безпосередньо університетами і Коледжами Євросоюзу

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.