Компанії

UAATEAM




Коротко про компанію

UAATEAM – це aгенція комплексного діджитал-маркетингу. Ми пропонуємо вам лише ті способи просування, які будуть ефективні для вашого сайту чи бізнесу. Ефективність будь-якого джерела трафіку вимірюється досить просто – у кількості продажів та сумі прибутку.

Ми професійно працюємо на світовому ринку вже понад 10 років та допомагаємо отримувати нових клієнтів та збільшувати прибуток клієнтам у різних нішах: інтернет-магазини, ресторани, офісні центри, фінансові послуги, хостинг та домени, кінотеатри, і т.д.  В нашій агенції ви можете отримати одну або комплекс послуг за наступними напрямками:

PPC (контекстна реклама)

– це розміщення ваших оголошень у пошукових системах над результатами органічної видачі. Також до контекстної реклами можна віднести рекламу в соціальних мережах і програматік платформах.

SEO (органічне просування) 

— це процес оптимізації вашого сайту та підвищення його авторитетності у для пошукової системи Google. Використовуючи різні методи просування, ваш сайт буде відображатись на першій сторінці пошуку та серед ТОП результатів (ТОП-3, ТОП-5, ТОП-10) за потрібними саме вам ключовими словами.

Email маркетинг 

допомагає збільшити продажі та лояльність покупців до вашого бренду. За допомогою email маркетингу ми підвищуємо середній чек та загальний прибуток наших клієнтів, використовуючи існуючі бази клієнтів. Також в напрямок email маркетингу входять SMS розсилки та розсилки в месенджери.

SMM (Просування в соціальних мережах) 

— це процес просування вашого бренду у соцмережах з метою підвищення лояльності аудиторії та отримання продажів звідти. За допомогою соцмереж ми створюємо комьюніті для бренду та використовуємо контент користувачів як нативний, що дає клієнту поштовх у рекламі.

Conversion Rate Optimization (оптимізація коефіцієнта конверсії) 

— це процес оптимізації конверсії вашого сайту без збільшення бюджету на рекламу. Ми створюємо гіпотези та тестуємо їх на вашому сайті, щоб отримати максимальне збільшення конверсії. В якості тестів може бути використана зміна кольору кнопок, зміна форм, зміна місць розміщення блоків на сайті і т.д. В середньому після проведених тестів конверсія сайту зростає на 20-30%.

Послуги

  • Контекстна реклама (PPC)
  • SEO
  • SMM
  • Оптимізація коефіцієнта конверсії
  • Email маркетинг

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.