Відкриті тренінги
Profi club, навчальний центр
вебінар

Впровадження системи HACCP та нового меню в закладах освіти


  • 300 грн


Цільова аудиторія

  • Працівники шкільних та дошкільних закладів освіти
  • організатори харчування дітей (ФОП, ТзОВ) в навчальних закладах та кейтерінгові компанії
  • працівники відділів та управлянь освіти
  • постачальники продукції та послуг для навчальних закладів.

Програма

  • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP
  • Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції в закладах освіти
  • Формування та ведення документації щодо всіх процедур
  • Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
  • Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР
  • Оновлене законодавство і норми щодо харчування дітей
  • Формування нового меню в закладах
  • відповіді на питання учасників.

Додаткова інформація

Після вебінару учасники отримають

  • знання від висококваліфікованих та практикуючих фахівців України з системи харчової безпеки
  • іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після успішного проходження тестування
  • доступ до презентацій всіх спікерів
  • нормативні документи в електронному вигляді
  • відповіді на всі свої запитання.


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Охорона праці, санітарні норми

А також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетитори в Києві, робота в Києві